Ingyenes nyáresti koncertek hoznak felfrissülést a Balaton több helyszínén július 11-től

A Klassz a pARTon! Fesztivál keretében ezúttal is fülledt nyárestéket enyhítő dallamok veszik birtokukba a Balaton hét északi és öt déli pontját.

Fotó: Érdi-Harmos Réka

A Balaton körül több helyszínen is tanúi lehetünk a Klassz a pARTon! ingyenes nyáresti koncertsorozatnak, melynek célja a klasszikus zene népszerűsítése a zenekedvelők körében.

Az ingyenes nyáresti koncertsorozat július 11. és augusztus 4. között hódítja meg a magyar tengert, a már említett klasszikus zenei csemegékkel megörvendeztetve a zenekedvelőket.

A 2015 óta nagy sikerrel zajló fesztivál keretében Érdi Tamás zongoraművész és zenészbarátai szabadtérre, a vízpartra, parkokba és ligetekbe, kastélyok falai közé csempészik a dallamokat, melyeket akár a fűbe leheveredve is élvezhet a közönség.

blank
Fotó: Klassz a pARTon Facebook-oldala / Oláh Gergely Máté

A koncertek alkalmával a magyar és a külföldi zenei élet kiválóságai és fiatal tehetségek mutatkoznak be idén, olyan kedvelt helyszíneken, mint a Balatontól egy karnyújtásnyira lévő fonyódi Panoráma Strand, a keszthelyi Festetics-kastély parkja és a vászolyi Szent Jakab-forrás varázslatos ligete.

A programkavalkádot ezen a linken és a Facebook-eseménynél találjátok, a helyszínekről pedig ITT találtok bővebb információt.