Ezek a szivaros útitársai

Sok szivaros szereti egy nyaralás vagy üzleti út során is magával vinni kedvenc szivarját. Ezt persze teljesen megértjük! Ahhoz azonban, hogy minden tökéletes lehessen, mindenképp el kell pakolni a legfontosabbakat. Az utazóhumidor mellé pénzcsipeszt, szivarvágót és szivargyújtót is el kell tenni, ám nem mindegy, hogy milyet!

Tartson velünk, mert a következőkben minden szükséges információt megtudhat arról, hogy milyen az ideális készlet egy utazáshoz!

Egy utazás esetén érdemes kombinált eszközöket elpakolni!

Amikor üzleti útra vagy nyaralásra pakol be, jobb minél kevesebb, minél kisebb dolgokat eltenni. A szivaros kiegészítőket gyártó márkák természetesen nem egy olyan eszközt dobnak piacra, amely képes két feladatot is ellátni.

Általában a szivargyújtó kapja meg a szivarvágás feladatát is. Mellé természetesen olyan méretű utazóhumidor tegyen, amelybe annyi vagy néhány szállal több szivar fér, mint amennyire szüksége lesz az út során.

Minek a pénzcsipesz?

Ha az ember elutazott, szeret különleges helyszínt választani a szivarja elszívására. Ha nem a szálláson, hanem például vízparton szeretné elfogyasztani azt a különleges kubait, akkor mindennek el kell férnie a zsebében. Humidorból gyártanak akkorát, amelyben néhány szivart biztonságosan hordozhat magával, megvédve a megtöréstől. Egy pénzcsipesz, amely képes szivar vágásra is, helyettesítheti a pénztárcáját arra az időre.

Ne feledje, a szivartároló, amely biztonságban tartja a séta alatt a szivart, nem helyettesíti a tényleges humidort! Ha hosszabb időre hagyja el otthonát szivarjaival, olyan tárolóra lesz szüksége, amely biztosítja a kellő páratartalmat és hőmérsékletet.

Mindent, amit eddig említettünk és bármi mást is, amire csak szivarosként gondolni tud, megtalálhatja a Humidorshop.hu kínálatában! Mi is mindig hozzájuk fordulunk, amikor épp be szeretnénk szerezni valamit!

Egy kiegészítő van csak, amelyet nem feltétlenül kell magával vinnie. Ez nem más, mint a szivaros hamutál. Egy nyaraláson akár a kezünkben is maradhat a szivar, hiszen kirándulva igazán kellemes beszélgetést folytathatunk szeretteinkkel vagy barátainkkal, miközben élvezzük a szivarok aromáját.

Mi teszi tökéletessé az élményt?

Mi is lehetne kellemesebb, mint egy olyan szivar, amelynek füstjében mindent érezni lehet! Ezt gyakran csak egy kis alkohol tudja kiemelni.

Kedvenc italát magával viheti akár egy nyaralásra is, egy flaskában! Lehetőleg olyan darabot válasszon, amelyhez pohárka is jár, hogy tényleg semmi ne állhassa útját!

Végül, de nem utolsósorban indulás előtt ellenőrizze, lehet-e dohányozni szállása területén.

Ön melyik szivarjával fogja megkoronázni a pihenés estéjét?