Beköltöztek a Macskafogó balettpatkányai egy leharcolt buszmegállóba Szentendre közelében

A Magyar Kétfarkú Kutyapárttól az elmúlt időszakban láttunk már Lego megállót, kényelmesre tapétázott buszvárót, Érden pedig vidám Frédi és Béni festést, most azonban a Macskafogó balettpatkányai kerültek egy csobánkai esőbeálló falára.

Fotó: MKKP Dunakanyar-Szentendre

Tavasszal szinte minden hónapra jutott egy-egy üdítő és mosolygásra késztető hír leharcolt buszmegállók megújulásáról, padok újrafestéséről, illetve közösségi fűszerkert kialakításáról a XII. kerületben, mely a Magyar Kétfarkú Kutyapárt csapatának munkáját dicséri.

Ilyen volt. Fotó: MKKP Dunakanyar-Szentendre

Mostani akciójukban ismét egy sokat megélt és leharcolt buszmegálló kicsinosítására került sor a Csobánka melletti Margitliget úton, melyet először kékre mázoltak, majd pedig a Macskafogóból már jól ismert karaktereket festették fel a belső falára.

blank
És ilyen lett. Fotó: MKKP Dunakanyar-Szentendre

A kezdetben, az esőbeálló eredeti állapotát nézve reménytelennek tűnő projekt végül nemcsak a közösségi médiában, de a környéken élők körében is hatalmas sikert aratott, a helyiek pedig számos módon segítették és támogatták az MKKP Dunakanyar-Szentendre csapatának munkáját.

Ezen a linken segítséget is találtok a megújult buszmegálló megtalálásához.