Libegők Éjszakája 2021: Július 17-én ismét éjszakába nyúlóan libegőzhetünk

Negyedik alkalmára készül július 17-én a Libegők Éjszakája, ahol 5 hazai helyszínen lesz lehetőségünk az éjszakai panorámában gyönyörködni.

Libegők Éjszakája 2021
A Lillafüreden libegőzőket többek között ez a látvány fogadja majd. Fotó: Lillafüredi Libegőpark

Vitathatatlan tény, hogy a libegőzés önmagában is egy kiváló program. Azok azonban, akik élnek-halnak ezért a programért pontosan tudják, hogy rendszerint este 6 és 7 óra között elindul az utolsó járat, ami szállítja a hegyre fel- és hegyről lejövőket. Van azonban egyetlen nap az évben, amikor a libegők a szokásosnál jóval tovább, késő estig, hol éjfélig, hol hajnal 1-ig szállítják utasaikat, páratlan élménnyel koronázva meg kicsik és nagyok nyári éjszakáját.

Idén negyedik alkalmára készül a Libegők Éjszakájának országos programja, aminek keretében 5 hazai helyszínen lesz lehetőségünk éjszakába nyúlóan libegőről csodálni az éjszakai panorámát, elcsípni egy varázslatos naplementét, netalán a szentjánosbogarakként tündöklő városi fények első felvillanását. Az öt helyszín mindegyikén különleges programokkal, lesz, ahol hagyományőrző bemutatóval, különleges túraútvonallal, street fooddal és büfével is várják az érdeklődőket.

Érdemes lesz tehát a július 17-i esténket szabaddá tenni és az öt helyszín valamelyikét útba ejteni. A résztvevő helyszínekre kattintva még több infót találtok az esetleges regisztrációval vagy jegyelővétellel kapcsolatban, illetve ajánlott követni az eseményt is, ahol hamarosan közzéteszik a részletes programtervet.

Helyszínek:

Sípark – Mátraszentistván

Libegőpark – Lillafüred

Zugligeti Libegő – Budapest – A rendezvényt a várható kedvezőtlen időjárás miatt áttették augusztus 28-ra.

Oxygén Adrenalin Park – Sástó

Kaland Hegy – Eplény

Kiemelt kép: Lillafüredi Libegőpark