7 hangulatos kertmozi a Balaton partján, ami egész nyáron látogatható

Nincs is jobb érzés, mint az egész napos strandolás után popcornnal a kezünkben a barátainkkal vagy a családdal a csillagok alatt megnézni az aktuális kasszasikereket. A balatoni kertmozik idén nyáron is tárt karokkal várják a filmrajongókat.

Panoráma Kertmozi, Vonyarcvashegy

A Lidó strand szomszédságában várja a nézőket a 2016-ban felújított kertmozi, korszerűsített hangrendszerrel és a korábbinál is kényelmesebb padokkal. A filmrajongók június 24-től, este 9 órától mozizhatnak a Balatontól pár méterre és válogathatnak a filmek széles listájáról.

8314 Vonyarcvashegy, Fürdő utca 1.

Fövenyes Kertmozi, Balatonudvari

Június 3-tól friss popcornnal, hideg üdítőkkel és meleg fogadtatással vár mindenkit a retro hangulatú kertmozi, Fövenyes egyik eldugott kis utcájában. A repertoárban főleg kortárs felkapott filmek szerepelnek, de a működtetők külön figyelnek arra, hogy minimum heti egyszer kevésbé ismert alternatív filmeket is műsorra tűzzenek.

8242 Balatonudvari, Mozi utca 1.

A kép forrása

Derítsetek fel új helyeket a Balaton partján!

Szigeti Kertmozi, Révfülöp

A Szigeti strandon, a vasútállomás közelében elhelyezkedő kertmozi június 11-től egész nyáron, minden este várja a nézőket. A karakteres színes székes nézőtér 300 fő befogadására képes, a repertoárban pedig premierfilmek is szerepelnek, amik mágnesként vonzzák a filmek szerelmeseit.

8253 Révfülöp, Sziget utca 3.

Balatonlellei Kertmozi

A lellei kertmoziban a fedett nézőtérnek köszönhetően a vetítéseket június 3-tól minden este, időjárástól függetlenül is megtartják. A több éves szünet után újranyitó kertmozi ötvözi a multiplex mozikban megismert digitális vetítés-és hangtechnikát az igazi retro balatoni kertmozi hangulattal, és nem utolsó sorban mindig friss filmkínálattal rendelkezik.

8638 Balatonlelle, Hortenzia utca 1.

A kép forrása

Zamárdi Kertmozi

A felújított Zamárdi Kertmoziban a korszerűsített Dolby Digital 5.1-es hangrendszerrel biztosítják a garantált szórakozást június 21-től. A mozi kutyabarát, akadálymentesített és a tökéletes moziélményhez szükséges nassolnivalókkal a büfében várja a filmrajongókat ezen a nyáron is.

8621 Zamárdi, Kossuth Lajos utca 14.

A kép forrása

Balatonakali Kertmozi

A Művelődési Ház udvarán található kertmozit a helyi fiatalok üzemeltetik és június 17-től augusztus végéig minden este 21 órakor várják a nézőket. A műsorban leginkább premierfilmek szerepelnek, így a Balaton parton nyaralva sem kell lemaradni a legújabb sikerekről.

8243 Balatonakali, Petőfi Sándor utca 2.

A kép forrása

Pont Csopak

A Balaton keleti medencéjének ékszerdoboza idén egy vízimalom kertjében talált otthonra. A Pont Csopak több, mint egy kertmozi, ahol májustól szeptemberig havonta egyszer egy teljes hétvégére kulturális találkozóponttá válhat a Plul Malom. A hétvégék egy-egy fontos, aktuális téma köré szerveződnek majd, színházi előadásokkal, beszélgetésekkel, koncertekkel és kulináris kalandokkal megfűszerezve az esti vetítéseket.

8229 Csopak, Kisfaludy utca 16.