Spritz, avagy a legjobbak között a buborékos balatoni szörpital

A keszthelyi Spájz Szörp eddig is a prémium szörppiac vezető szereplője volt, de legújabb termékük, a buborékos balatoni szörpital, a spritz kicsik és nagyok szívét is seperc alatt zsebre teszi. Messzire ráadásul nem kell mennünk értük, hiszen már ott sorakoznak az INTERSPAR áruházak polcain.

Keszthelyi szörp a legjobbak között

Nem más, mint a Balaton fővárosa, Keszthely ad otthont annak a 2013 óta működő családi vállalkozásnak, mely prémium minőségű szörpjeivel örvendezteti meg a hazai közönséget. A Bálint család áldásos munkája nyomán készülő nedűk tradicionális, családi receptek alapján készülnek generációs összefogással karöltve, és az évek során a hazai és külföldi elismerések mellett a prémium szörppiac vezető szereplőivé nőtték ki magukat.

Ez nem meglepő, hiszen szörpjeik nem sűrítményből, hanem egytől-egyig a névadó alapanyagok felhasználásával készülnek, hozzáadott aroma és színezék nélkül, méghozzá a saját, holládi ültetvényen termő friss zöldségek, gyümölcsök, a fűszerkert és az üvegház terményeinek felhasználásával.

blank

A visszatérő és elégedett vevőkör magáért beszél, ahogy az is, hogy szörpjeiket például a kiváló fővárosi étterem, a Mazel Tov kínálja fogásai mellé, mindennek tetejébe a Spájz Szörp volt a 2019-es Kolorádó Fesztivál hivatalos fesztiválszörpje is.

Buborék buborék hátán

A Spájz Szörp legújabb terméke, a spritz ráadásul az INTERSPAR üzletek polcainak legújabb színfoltja, a Hungaricool by SPAR termékverseny egyik győztese, ami még nagyobb teret enged annak, hogy a lehető legtöbben megismerhessék és megízlelhessék a palackba, dobozba zárt valódi ízeket.

A prémium balatoni szörpital a valódi gyümölcsök és illatos fűszernövények felhasználásával előállított Spájz Szörpökből készül: azok készre kevert, szénsavas, azonnal fogyasztható változatai. A 0,33 literes, alumíniumdobozos kiszerelésben elérhető frissítőt kézben, táskában, zsebben bárhova magunkkal vihetjük és bárhol fogyaszthatjuk.

blank

Ízek tekintetében ugyancsak a szörpök, méghozzá azok legnépszerűbb ízei adják a spritzek alapját: a friss, egészséges és édes málna, a kézzel válogatott, kíméletesen feldolgozott bodzavirág, valamint a dúsan illatozó levendulavirág, mely utóbbi cukormentesen készül, a cukorbetegek és diétázó fogyasztók számára.

A három ízben kapható szörpitalokat három különböző grafikával ellátott, újrahasznosítható alumíniumdoboz rejti, a Bálint család azért is döntött e csomagolás mellett, mivel fenntartható gazdálkodásként fontosnak tartják, hogy csomagolásaik újrafelhasználhatóak és újrahasznosíthatóak legyenek.

Ezekből az alumíniumdobozokból például akár 60 napon belül újra csomagolóanyag válhat, de ha jobban szemügyre vesszük az izgalmas csomagolást, feltűnhet, hogy a barátságos színek, játékos elemek mellett igazi balatoni kuriózumok is feltűnnek: a keszthelyi Városi Strand és Szigetfürdő jellegzetes kéttornyú épülete, a Badacsony sziluettje, szerethető vízi állatok és természetesen az ízenként különböző főszereplők, melyek egytől-egyig Pócsik Bori fiatal designer munkáját dicsérik.