Húsvétra hangolt vegán kényeztetés a Lush-tól

Kicsivel több mint két hét és hamarosan a rövid tavaszi pihenéssel egybekötött húsvéti készülődésé a főszerep. A tavaszi pezsgés, megújulás és felfrissülés jegyében született a Lush húsvétra hangolt kollekciója is, mely vegán és nem vegán életmódot élőknek is tökéletes választásul szolgál.

Frissítő fürdőzéshez

Nem kell most se bokrok, se fűcsomók árnyékába tojásvadászatra indulni, hiszen a Lush húsvéti fürdőbomba-kollekciója polcokon csücsülve várja a felszabadító kádba csobbanást. A tökéletes tojás titka most nem a hat és fél percen múlik, hanem az olyan összetevőkön, mint a fair trade bio kakaóvajjal, brazil narancsolajjal és szikrázó aranycsillámmal ötvözött fényűző Golden Egg fürdőbomba, a rózsaszín örvényben összpontosuló, ropogósan friss, citrusos-mentás zamatú Eggy Wegg és az estét megédesítő, mézes pezsgésű Humpty Dumpty.

De bármely mesebeli karakter megirigyelné a cukorkaillatú, édes, rózsaszínben úszó Flamingo Egg fürdőbombát is, rögtön azután, hogy előbb a kád nyílt vizére engedte a vanília és málna illatú zöld kishajó utasait, vagy Alice-hoz híven szabadjára engedte a nyuszit és követte őt a szivárványos, citrusos illatú csobbanásba a Follow The White Rabbit fürdőbomba segítségével.

Cukor és csokoládé nem volt még ennyire egészséges

A nyakig merülős szivárványszín örvények után a felfrissülést minden bizonnyal az Avo Good Easter szappan citromfagyi-illatú hidratáló habjai biztosítják, míg a Muddy Carrots édes-krémes, répát és fullerföldet tartalmazó narancshabjai megnyugtatják a bőrt. A testet-lelket regeneráló pancsolás közben ne feledkezzünk meg a tökéletes kiegészítőről sem, mely minden bizonnyal a Singing Daffodil buborékfújó lesz, ami a virágszirmok mesés illatát idézi meg habok és buborékok formájában.

A csokinyuszik új generációja nem volt még ilyen egészséges, hiszen a nyuszi formájú, természetes, csokis Walter Bunny testradír segít, hogy fellélegezzen a bőr, megszabadítva azt az elhalt hámsejtektől, ahogy az édesszájúakat megszólító Funfetti Cake tortaízű ajakradír is, mely az ajkakra felvitt cukorkadara segítségével frissíti fel a bőrt.

blank

Környezettudatos ajándékcsomagok

Függetlenül attól, hogy magunkat vagy szerettünket lepnénk meg egy kis húsvéti kényeztetéssel, a Lush ajándékcsomagokkal is készült, a tőle megszokott környezettudatos, játékosan újrahasznosítható terméktartóival és húsvéti mintás kendőcsomagolásával.

A nyugodt és puha bőrről gondoskodik a Bunny Buttercheeks, etikus, 100%-ban újrahasznosított kartonba csomagolt, két fürdőbombát rejtő ajándékcsomagja. Nyuszifüles, biopamut hátizsákba rejtve limitált kiadású fürdőbombák kaptak helyet a Bunny Ears csomagjában, de az aranyszín fényűzésről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a Golden Eggbe rejtett öt szenzációs termék csökkenti az édesség utáni csillapíthatatlan vágyat.

blank