TOP10: Ezek eddig a legjobb HBO-sorozatok 2021-ben!

Az HBO rendszeresen közzéteszi, melyek voltak a legnépszerűbb sorozatok az elmúlt hónapban az HBO GO-n, így tett 2021 februárjában is. Ebben az időszakban a legtöbben A boszorkányok elveszett könyvét keresték a streaming szolgáltatónál, de feltűnnek a listán régi klasszikusok is. Persze nem mindig a legnépszerűbb a legjobb, de ezt döntsétek el ti!

Íme a legjobb (legkeresettebb) HBO-sorozatok 2021-ben:

10. Trónok harca

George R. R. Martin A tűz és jég dala című fantasy-regényciklusának első kötete sorozat formájában. Két nagyhatalmú család vív halálos harcot Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért. Az HBO saját gyártású sikersorozata.

Legjobb HBO sorozatok 2021: Trónok harca

9. Az ifjú Sheldon

Az Agymenők című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper megpróbáltatásait követi nyomon, ahogy megpróbál beilleszkedni a körülötte lévő világba, miközben a családja és a barátai próbálják kezelni az egyedi szellemi képességeit.

Legjobb HBO GO sorozatok 2021: Az ifjú Sheldon

8. Legacies – A sötétség öröksége

A széria a világsikert arató Vámpírnaplók és A sötétség kora című vámpíros sorozatok folytatását meséli el, egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal.

7. A légikísérő

Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, egy hullával az oldalán. Fogalma sincs arról, hogy mi történt. Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, elutazik New Yorkba, ahol viszont már az FBI várja.

6. Eufória különkiadás

Két különleges epizód hidalja át a két évad közötti szakadékot. Miután Jules (Hunter Schafer) otthagyta Rue-t (Zendaya) a vasútállomáson, a lány újra a droghoz nyúl: az első rész azt mutatja be, hogyan telik Rue számára a karácsony.

5. Agymenők

Chuck Lorre és Bill Prady aligha gondolták, hogy tévés történelmet írnak. A széria nagy siker lett, szereplői meg sztárok. Két hőse az elméleti fizika nagymestere. Ugyanakkor lúzerek, akiknek fogalma sincs a való világról, a csajokról.

Legjobb HBO sorozatok 2021: Agymenők

4. Az Úr sötét anyagai

Lyra látszólag egyszerű, hétköznapi kislány egy másik világból. Amikor a legjobb barátja eltűnik, Lyra nyomozni kezd. Egy bátor fiúval, Will-lel az oldalán ördögi összeesküvés nyomára bukkannak, melynek szálai a messzi északra vezetnek.

3. Tudhattad volna

Grace Fraser sikeres terapeuta (Nicole Kidman), odaadó férjjel (Hugh Grant) és elit iskolába járó fiával. Egy éjjel – egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében – feje tetejére áll Grace tökéletesnek hitt világa.

2. 30 ezüst

Egy távoli városkába száműzi Vergara atyát az egyház. A polgármester Paco és az állatorvos Elena elhatározzák, hogy feltárják az atya titokzatos múltját. Amikor végül hárman összefognak, globális összeesküvés közepén találják magukat.

1. A boszorkányok elveszett könyve

Diana a boszorkány örökségét tagadva történésznek állt. Amikor ráakad egy könyvre, ami magyarázatot adhat kérdéseire, veszélyes rejtély középén találja magát. A könyv felkelti a túlvilági lények érdeklődését is. Deborah Harkness regényéből.

Több HBO-sorozatot is jelöltek 2021-ben Golden Globe-ra itt megnézhetitek, melyek kerültek a legjobbak közé: