Népszerű budapesti éttermek készítenek hüttemenüket az eplényi sípályán

Az eplényi Síaréna és a Ski43 csapatának új, Gastro43 nevet viselő kampánya a nehéz helyzetbe került vendéglátóhelyeket támogatja.

Az eplényi sípálya népszerűsége idén is töretlen, így adott volt az ötlet, hogy a területen üzemelő két melegkonyhát népszerű budapesti vendéglátóhelyekkel osszák meg, ekképpen teret és lehetőséget biztosítva a járványügyi korlátozások miatt nehéz helyzetben lévő szektor szereplőinek.

A Holle anyó kunyhója és a Parázs teljesen felszerelt konyháját előre egyeztetett időszakban, díjmentesen használhatják a vendéglátósok, akik külön hüttemenüvel is készülnek a síelés szerelmeseinek. A Gastro43 kampányról egyelőre keveset tudni, az viszont biztos, februárban kitelepül a sípályára többek között a MÁK, a Tereza és a Mazel Tov csapata, így minőségi ételekben nem lesz hiány Eplényben.

A járványügyi korlátozásokat természetesen a sípálya területén is be kell tartani, így az ételeket elvitelre fogják készíteni, a síelők pedig az éttermektől távol, a Síaréna környékén fogyaszthatják el a különleges finomságokat.

Február 5-14.: Tereza

A Tereza téli rezidenciája február 5-én megnyitotta kapuját az eplényi Síaréna Parázs bódéjában, ahonnan a mexikói konyha síelés mellé ajánlott falataiból tankolhatunk be. Chili con carne, nachos, churros, quasedillák, burritók és persze, forró csoki is kapható.

Február 11-14.: MÁK pop-up

A Holle anyó kunyhóját a MÁK csapata foglalta el, akik már-már legendás lángosuk mellett csirkés és tépett malacos tacóval várják a téli sportolásban megéhezetteket. Azt rebesgetik, Valentin-napra külön desszerttel is készülnek.

blank

Február 18-20.: Rózsakert Étterem (Esztergom)

Február 26-28.: Trattoria Pomo D’Oro

A tél folyamán a BRKLYN és a Padrón Tapas Bar csapata is tiszteletét teszi majd az eplényi sípályán. Bővebb infó ITT.