Itt a várva várt 2020-as karácsonyi John Lewis-reklám

Az évnek ebben az időszakában nemcsak az adventi és karácsonyi készülődés, az ünnepi várakozás válik időszerűvé, hanem a brit áruházlánc, a John Lewis hagyományos, ünnepi kisfilmje is, amelyek nélkül valljuk be: nincs karácsony.

Minden év novemberében van egy nap, amikor majd’ mindenki ugyanazt a néhány perces, de annál meghittebb kisfilmet nézi. Nézd meg velünk a legfrissebbet, utána pedig egy kis időutazásra hívunk, hiszen elkészítettük az elmúlt 10 év John Lewis kisfilmjeinek válogatását!

2020

Az idei John Lewis kisfilm november 13-án reggel érkezett meg hozzánk és üzenete aligha lenne aktuálisabb mint, hogy idén az apró figyelmességek és a szeretetteljes gesztusok különösen fontos szerepet játszanak a rendhagyó mindennapokban.

2019

A Magyarországon forgatott kisfilm számos hazai közreműködővel is büszkélkedhet, melyben egy kajla kis sárkány sosem tudja féken tartani izgatottságát, sok felfordulást okozva ezzel a karácsonyi készülődés közepette.

2018

2018-ban egy ismerős arc, Elton John tűnik fel a kisfilmben, mi pedig még csak egy egészen picit is, de részesei lehetünk egy kisgyerekkori karácsonyi álom megvalósulásának.

2017

Ebben az évben a félelmeink baráttá szelídítése kerül a fókuszba és ebből a néhány perces alkotásból is kitűnően látszik, mennyire fontos is ez.

2016

A főszerepet idén az egyik háttérbe vonult családtag cseni el, hogy egy kicsit emlékeztessen minket arra, még ha kimondatlanul is, de lehetnek ugyanazok az álmaink.

2015

Kevés olyan kisfilm van, ami jobban reflektálhatna a 2020-as év eseményeire, mint a 2015-ös John Lewis reklám. Dióhéjban csak annyi: sosincs olyan, hogy elég messze, pláne, ha a szeretteinkről van szó.

2014

Mindenkinek van egy barátja, akivel a legtöbb boldog pillanatát megosztja, az pedig, ha ennek a legjobb barátnak szerzünk földöntúli örömet, több, mint ünnep.

2013

Van valaki, aki minden évben kimarad a karácsonyi készülődésből. Idén azonban egy hosszú-hosszú téli álom sem lehet akadálya a közös ünneplésnek.

2012

Olyan, hogy lehetetlen, egészen biztosan nincs, kiváltképp, ha szeretteinkről van szó és az ő vágyaik megvalósításáról.

2011

Jobb adni, mint kapni. A 2011-es John Lewis kisfilmhez más szavak nem is igazán fűzhetők.

2010

Ha karácsony, akkor csomagolás, ez nem is kérdés, és legyünk bárhol, bármikor, mindent be lehet csomagolni, hogy aztán annál nagyobb örömmel bonthassuk ki karácsony estéjén.