Profi portékat készítettek a gazdára váró kutyákról

Nyár végével lassul az örökbefogadási kedv, ezért kezdett közös akcióba még most a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. a Tappancs Alapítvány és Őrszolgálat állatotthonával.

A menhelyen a közepes és nagyobb testű kutyát kevesebben választanak, többségük csak évek múltán talál gazdára, de ez idő alatt is vezényszavakat tanulnak, képessé válnak pórázzal sétálni és szót fogadni. A szobakutyák jóval rövidebb idő alatt kerülnek ki a menhelyről, az ő betanításuk viszont a gazdira vár. A Bridgestone segítségével professzionális fotókat és hirdetéseket kaptak a kutyusok a tápon és az alapítvány autójára került gumiabroncs szetten kívül.

A mostani akcióban az állatotthon lakói első lépésben egy kutyakozmetikus szakértő keze által lettek megszépítve, majd hosszas séta következett, hogy az állatokat jól lehessen fényképezni. A professzionális kutyafotós egy mobil stúdiót telepített az állatotthonba, és már villogtak is a vakuk.

A végeredmény egy fotósorozat lett, amelyet a gyár belső, dolgozóknak szóló Facebook csoportjában, a Tappancs saját oldalán és közösségi média hirdetésekben láthatnak viszont a Tatabányán és környékén élők. A szándék az, hogy minél több kutya gazdát találjon. Ezen túl a gyár dolgozói és velük bárki szabadon jelentkezhet kutyasétáltatásra a menhelyen, hiszen a bezárt állatok átmozgatása, kifárasztása napi feladat.

Íme három a gazdit kereső kutyusok közül:

blank