Így töltsd aktívan a téli szünetet!

Ha főiskolára vagy egyetemre jársz, meglehet, hogy Te is kettős érzéssel gondolsz a téli időszakra: a hallgatók életében ugyanis ez az évszak egyben a vizsgák eljövetelét is jelenti. Ha azonban átverekedted magad a számonkérések tengerén, a téli szünetben kipihenheted a fáradalmakat. Lássuk, milyen programok közül válogathatsz!

Ne hagyd ki a szánkózást! Pesten látogass ki a Népligetbe, ami – bár kevésbé népszerű – egyáltalán nem zsúfolt. Ha Budán laksz és nem zavar a tömeg, a Gellért-hegyen (a Rezeda utca végénél), a Normafán vagy a Tabánon neked is ott a helyed!

A Városligeti Műjégpálya ebben a szezonban is várja a korcsolyázni vágyókat. Ha nem tudsz korizni, vagy nem érzed magad elég bátornak, még mindig megkóstolhatsz egy kürtős kalácsot vagy megihatsz egy pohár forralt bort, és átadhatod magad a téli hangulatnak!

Ha inkább beltéri programra szavaznál, a galériák és múzeumok csak rád várnak. Hogy csak egy példát említsünk: a Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora c. kiállítást február 16-ig tudod megnézni a Szépművészeti Múzeumban.

Egy kis költőpénzért pedig fordulj nyugodtan az Y Generációhoz, aki a téli szünetben is jobbnál jobb diákmunkákkal vár!