A szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke: Pezsgős narancszselé – RECEPT

A finom és  különleges pezsgős narancslé a szilveszteri bulik sztárja, garantáltan a vendégek kedvence lesz! Mutatjuk, hogyan készítheted el!

Hozzávalók 1 pohárhoz

  • 1 dl frissen facsart narancslé
  • 1 teáskanál porzselatin (ez a mennyiség puha, remegős állagot fog eredményezni)
  • 1 dl száraz pezsgő
  • kevés aszalt áfonya a díszítéshez

Elkészítés

  1. A narancslevet átszűrjük, majd egy kis lábasba öntjük. Hozzászórjuk a zselatinport, és kevergetve forráspontig hevítjük.
  2. Összekeverjük a pezsgővel, pohárba töltjük és hűlni hagyjuk. Miután kihűlt, hűtőbe tesszük 3-4 órára. Aszalt áfonyaszemekkel díszítve tálaljuk.

A receptért köszönet Csigó Zitának! További finom recepteket az Ízes Élet honlapján találsz.