A finom és különleges pezsgős narancslé a szilveszteri bulik sztárja, garantáltan a vendégek kedvence lesz! Mutatjuk, hogyan készítheted el!
Hozzávalók 1 pohárhoz
- 1 dl frissen facsart narancslé
- 1 teáskanál porzselatin (ez a mennyiség puha, remegős állagot fog eredményezni)
- 1 dl száraz pezsgő
- kevés aszalt áfonya a díszítéshez
Elkészítés
- A narancslevet átszűrjük, majd egy kis lábasba öntjük. Hozzászórjuk a zselatinport, és kevergetve forráspontig hevítjük.
- Összekeverjük a pezsgővel, pohárba töltjük és hűlni hagyjuk. Miután kihűlt, hűtőbe tesszük 3-4 órára. Aszalt áfonyaszemekkel díszítve tálaljuk.
A receptért köszönet Csigó Zitának! További finom recepteket az Ízes Élet honlapján találsz.