Segítsünk együtt a menhelyi kutyáknak!

Bemutatkozik a Kutyaszemmel program. 

Közös adománygyűjtő programot indított nemrégiben a Cofidis Magyarország és a Hangya Közösség. A Kutyaszemmel projekt célja a hazai menhelyek és menhelyi kutyák helyzetének javítása, a menhelyi kutyákat megbélyegző negatív stigmák feloldása és a felelős örökbefogadás népszerűsítése.

A támogatók a szeptember 25-ével lezárult első gyűjtési szakaszban összesen 2 163 000 Ft-tal tudtak hozzájárulni 3 menhely infrastrukturális fejlesztéseihez, melyek együtt 728 kutyának adnak otthont.

A második szakasz október 9. és november 8. között zajlik, a kampány arca pedig a Tenki Réka segítségével megszólaltatott Lola kutyus. A cél a korábbi kezdeményezéshez hasonlóan ismét minimum 2 millió forint összegyűjtése, amit az otthon nélküli kutyák ellátásához szükséges élelmiszerre és gyógyszerre fordítanak majd a szervezők.

A kitűzött összegnek egyelőre a 41%-a folyt be, de mivel a gyűjtési időszakból már csak 8 nap van hátra, a jótékonykodók segítségére minden eddiginél nagyobb szükség van.

Ha te is szívesen részt vállalnál a menhelyi kutyák életminőségének javításában, ITT járulhatsz hozzá az összefogáshoz. Minden további információt megtalálsz a Kutyaszemmel projekt weboldalán.