20+ rémesen jó halloweeni party és program Budapesten

A 2019-es fővárosi forgatag még az átlagosnál is őrültebb lesz október utolsó heteiben. Október 31-én, halloween napán például rémséges arcok lepik el az utcákat, és ahogy minden évben, jobbnál jobb tematikus programok és partyk közül választhatnak, hogy méltóképpen űzzék el a rossz szellemeket. Mutatjuk az idei budapesti  felhozatalt, a részletekért kattints a programok nevére!

Október 24. (csütörtök)

Japán bazár halloween alkalmából

Október 24-26. között különleges finomságokkal, cuki kiegészítőkkel és autentikus programokkal készül halloween alkalmából szervezett vásárán a Kitsune Japán Étterem és Kávézó. Kezdd az „ünnepi” hangolódást náluk!

Japán bazár halloween alkalmából

Október 25. (péntek)

Stranger Synths Halloween – Dürer kert

Egy estére Hawkins városává változik a Dürer Kert Nagyterme, ahol a zenei felelős Quixoticnak hála a 80-as évek hangulatával átitatott slágerekre bulizhatsz az Upside Downban! Ne maradj le a különleges halloween retrowave partyról és a jelmezversenyről, amit a Netflix egyik legmenőbb sorozata inspirált!

Halloween party Budapesten: Stranger Synths - Dürer kert

A38 Halloween – Ludmilla vs Palotai, Ninjabreakz Djs, A38

LUDMILLA és PALOTAI újra együtt zenél az A38-on! Ezúttal alkalomhoz illően egy speciális Halloween szettel készülnek. A felvezetésről a Ninjabreakz DJ-k gondoskodnak. Ha kedved tartja, öltözz be (nem kötelező) és bulizz az A38 hivatalos Halloween partiján!

Halloween buli Budapesten: Ludmilla vs Palotai, Ninjabreakz Djs, A38

Halloween a Ráday utcában – Csokit vagy Csalunk!

16-20.00 óráig temérdek csokival és édességgel készülnek a Ráday utcai fesztiválon, ahol a jelmezes apróságok „szellemes” táskába szedhetik össze a szajrét. Figyelem, a táskát online előre meg kell vásárolni! A szatyorjegy nem belépő, anyának és apának, kísérőknek nem kell megváltani, csak azoknak, akik édességet gyűjtenek.

Halloween a Ráday utcában - Csokit vagy Csalunk!

Október 26. (vasárnap)

Garçons XXL – Horror Story, Akvárium Klub NagyHall

Jobb ajánlót nem is tudnánk írni, mint ami a program Facebook-oldalán szerepel: „Véráztatta leheletek, sercegő gyertyalángok, hömpölygő sötétség. És az érzés. Hogy valami jön. Valami ott rejtőzik. A szemed sarkában. A véred lüktetésében. A bőröd alatt. Megrándul a tested, elcsábít a vágy, kinyílik a kapu. Belépsz. Vöröslő kavalkáddal, homályba száműzött teremtményekkel, sejtelmes dallamokkal és érzéki sóhajokkal vár a bűnök bölcsője, a horror melegágya, a Garçons legsötétebb és legszexibb szeánsza.”

Halloween buli az Akváriumban: Garçons XXL - Horror Story

Vissza a jövőbe-trilógia, Bem Mozi

Bár nem feltétlenül fér bele a halloweeni tematikába, a Vissza a jövőbe-trilógia nem maradhat ki az ajánlónkból. Talán éppen azokat célozza meg, akik beöltözés helyett valami másra vágynak. Azt persze nem ígérhetjük, hogy nem találkoznak pár Marty McFly hasonmással a vetítésen. Jegyfoglalás e-mailben, helyfoglalás érkezési sorrendben!

Vissza a jövőbe-trilógia, Bem Mozi

Drakula vár! Vajdahunyadvár

Délután 5-től este 11-ig Drakula visszatér a Vajdahunyadvárba és vámpírszínházának társulatát is magával hozza. Performansz a vámpírkultusz jegyében, fáklyás vártörténeti séta Lugosi Béla emlékére, vámpírfilmek és egész estés borzongás a Vajdahunyadvárban! Vigyázat, a helyek száma korlátozott!

Drakula vár! Vajdahunyadvár

Budapest Töklámpás Fesztivál, Hősök tere

Faragj töklámpást és irány a Hősök tere! A program 21.00 óráig tart, és a résztvevőket arra kérik, vigyenek magukkal 1-3 konzervet vagy tartós élelmiszert, amit aztán felajánlanak a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára.

Budapest Töklámpás Fesztivál, Hősök tere

Október 28. (hétfő)

Mindenki leküzdheti belső démonait, mielőtt elérkezik október 31! Mitől válnak a belső élmények problémává, és hogyan tudják megnehezíteni az életünket? Ezekre a kérdésekre keresik a választ egy érdekes előadás során, rávilágítva azokra a pszichológiai mechanizmusokra, amelyek fenntartják ezeket a negatív élményeket.

Belső démonaink nyomában, Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Október 31. (csütörtök)

Halloween kerékpáros felvonulás, Újhegyi sétány

Idén is jelmezbe öltöznek a bringások, és vígan, cukrot osztogatva kerekeznek egyet Kőbányán. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a láthatóságra, ezért kérik, mindenki gondoskodjon megfelelő világításról. A legjobb jelmezeket díjazzák! A tervezett útvonal: Újhegyi sétány – Liget tér -Népliget -Szent László tér – Újhegyi sétány.

Halloween kerékpáros felvonulás, Újhegyi sétány

Világító festés kripta hangulatban, Art Masters

Az ArtMasters Paint Night alkalmain az alkotás örömét egy hangulatos étteremben vagy bárban élheted át. Legyen ez a 2-3 óra az ellazulásé, a barátoké, a finom italoké és a felejthetetlen élményeké!

Világító festés kripta hangulatban, Art Masters
Art Masters

CreepyShake, Füge Udvar & Play

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a „creepy” szerelmeseinek kedvenc ünnepén tartott összejövetel. Program: beszélgetés a CreepyShake íróival és Böjtös Gáborral, majd zenei és jelenetfelismerő kvízjáték. Mi lesz még? Jelmezverseny és creepy disco egészen hajnalig!

Halloween buli a Fügében: CreepyShake

Halloween az óbudai Trófea Grill Étteremben

Mit szólnál ahhoz, ha az utolsó vacsorát jelmezversenyes körítésben fogyaszthatnád el? Az óbudai Trófea hamisítatlan halloweeni hangulattal vár október 31-én, a megszokott all-you-can-eat koncepcióval. A program 19.00-3.00 között tart és 8 900 HUF/fő az ára. Ne felejts el időben asztalt foglalni!

Halloween party az óbudai Trófea Grill Étteremben

Esti séta az Állatkertben

A fővárosi állatkertben speciális halloween-i sétával várnak október 31-én. A 18 órakor kezdődő, körülbelül három órás sétára az állatkert szakvezetői nemcsak állati-, hanem kultúrtörténeti érdekességekkel is készülnek, az állatkert sötét sétányain – és a kivilágított állatházakban – bőven lesz élmény minden érdeklődő számára.

Esti séta az Állatkertben

One Dance, Ötkert

Október 31-én halloween legparább táncát rophatod, ha az Ötkert felé visz az utad. A terv szerint egész este a legrémisztőbb rnb, hip-hop és reggaeton slágereket pörgetik majd. A jelmezben érkezőket welcome drinkkel jutalmazzák, a legjobb jelmez tulajdonosa pedig vendégük egy Bacardi hajóra!

Halloween buli az Ötkertben

Dope Calypso Halloween, ELLÁTÓház

A Dope Calypso elmondása szerint kifejezetten szeret jelmezbe bújni és hülyét csinálni magából, amihez október 31. kifejezetten alkalmas időpontnak tűnik. Ünnepeld a életet halloween napján az ELLÁTÓház buliján, ahol a Dope Calypso után Galactic Jackson szórakoztatja a tömeget!

Dope Calypso Halloween party, ELLÁTÓház

Bohemian Betyars Halloween, Akvárium (vendég: The Hatters)

Október 31-én este a bujdosó, rabló betyárlovasok szellemei kísértenek az Akvárium Klub Nagyhalljában; bő 1 hónapos kelet-ázsiai turnéja után hazatér a Bohemian Betyars, és őrült műsort tol halloween éjszakáján, segítségül hívva orosz bajtársait, a The Hatters zenekart.

Bohemian Betyars Halloween, Akvárium (vendég: The Hatters)

Halloween Party, Neverland

Ismét egy kiváló alkalom, hogy valami eszeveszett maskarába bújva bulizd át az éjszakát! A szabadulószobák ásza, a Neverland gondoskodik a körítésről: lesznek spéci halloweeni italok, tematikus zeneválogatás, és az elmaradhatatlan Neverland-hangulat! Tarts velük egy felejthetetlen bulira!

Gepostet von Neverland Bar & Escape Room am Mittwoch, 18. September 2019

L.A. NIGHT Halloween Spectacle, Budapest Marriott Hotel

Az év legfélelmetesebb éjszakáján egy olyan elegáns hely is kísértetkastéllyá alakul, mint a Budapest Marriott Hotel. Este 9-11 között vérfagyasztó üdvözlőitallal és profi sminkmesterekkel várnak, a szuper fotóhátterekről már nem is beszélve! Az asztalfoglalással kapcsolatos további információkat keresd az esemény Facebook-oldalán!

L.A. NIGHT Halloween Spectacle, Budapest Marriott Hotel

Rap Halloween, Analog Music Hall

A város legjobb beöltözős underground hiphop bulija vár az Analog Music Hallban! Ha jelmezben érkezel, vendégük vagy egy welcome drinkre.

Rap Halloween, Analog Music Hall

The BOOM Halloween, Story Budapest

Az antihős köztünk jár, a szóbeszéd szerint a városban rejtőzik. Beteg vihorászása után brutális károkat hagy maga után. Kegyetlen és őrült, de bulizni azt tud!
Ha (f)éled a bohóckodásba torkolló őrületet, ugorj rá a város legbetegebb #halloween bulijára és játszd ki a JOKERT!

The BOOM Halloween, Story Budapest

Hardcore Halloween, RIO Budapest

Az ország egyetlen interaktív halloween-i buliján szuper klubdekoráció fokozza a hangulatot, miközben halott menyasszonyok és csontvázak járkálnak fel és alá. A háttérzenéről napjaink legkedveltebb DJ-inek élőhalott kiadása gondoskodik. Aki már biztosan pult mögé áll: Yamina, Purebeat, Adam Ajkay és Jauri.

Hardcore Halloween, RIO Budapest

Thriller Night, Duna Event

Szállj hajóra és ünnepeld az év legrémségesebb éjszakáját szörnyek és szellemes társaságában! Felejthetetlen élményre számíthatsz halloween koktélokkal, meglepetésekkel, és a 80-as 90-es évek legjobb slágereivel. A jelmezben érkezőket megajándékozzák!

Thriller Night, Duna Event

All-International Halloween Madness, Akvárium Klub

A belváros legnagyobb klubja az Erasmus Life Budapesttel (ELB) együttműködve tető alá hozza az All-International Halloween Madness c. halloween tematikájú bulit, megkísértve a bulizni vágyó nemzetközi közönséget. Ha a Maszka jelmezkölcsönzőben vadászol kísérteties partiöltözékre, ELB kártyával 20% engedményre számíthatsz!

All-International Halloween Madness, Akvárium Klub