5 új hajápolási termék érkezett a LUSH kínálatába
Újdonságokra szomjazik a hajad?

Augusztus 30-án öt különleges hajápolási termék érkezett a LUSH üzleteibe és webshopjába

A Lush feltalálója, Daniel Campbell által kreált samponok és kondicionálók minden hajtípusnak megoldást kínálnak. Kettő közülük ráadásul 100%-ig újrahasznosított palackba került, míg a három vadonatúj szilárd samponkorong csomagolás nélkül található meg a boltok polcain. Utóbbiak előnye, hogy három darab 250 ml-es terméket helyettesítenek és szilárd halmazállapotuk miatt repüléshez is tökéletesek.

Wasabi Shan Kui sampon

Ez a stimuláló, wasabival teli sampon beindítja a hajhagymáid és serkenti a hajszálak növekedését. A friss tormával, koffeinporral és mentolkristályokkal megbolondított recept friss, melengető érzésben részesíti a fejbőrt, míg a rózsa, a gardénia és a szicíliai citromolaj illata elkápráztatja az érzékeid. A kézzel gyűjtött tengeri só dúsítja a hajad, az izraeli Sindyanna női szövetkezettől származó fair trade olívaolaj pedig növeli hajszálaid szakítószilárdságát, ami segít megelőzni a töredezettséget.

Ára: 3490 FT / 100 g

Candy Rain hajkondicionáló

Ha fényűzően egyenes hajra vágysz, ez a tonkával és kakaóval teli kondicionáló a tökéletes választás számodra! A hidratáló kókusznak, kesudiónak és makadámtejnek (és persze a csodás dorseti esővíznek) köszönhetően a termék legmerészebb álmaid is valóra váltja. Bár általában óvjuk a hajunkat az esőtől, a Lush Greenhub tetején elhelyezett tárolókban gyűjtött esővíz segít lágyítani a tincseket, mivel nem tartalmaz dúsító hatású ásványokat. A makadámdió és brazildió olajának köszönhetően pedig selymesen lágy és ragyogó lesz a végeredmény.

Ára: 3190 FT / 100 g

Angel Hair szilárd sampon

Ez az angyalian gyengéd szilárd sampon egyenesen az égből érkezett, hogy megnyugvást adjon az igazán finom törődést igénylő hajnak. Az aquafaba ragyogást és erőt ad a tincseknek, a rózsavíz és a varázsmogyoró ápolja és nyugtatja a fejbőrt, az ylang ylang olaja tonizál és gyengéden stimulál. A szójalecitin pedig segíti a nedvesség felszívódását, hogy igazán mennyei hajkoronával léphess ki az utcára.

Ára: 2990 FT / db

Coconut Rice Cake szilárd sampon

Hidratáló, kókuszos szilárd sampon száraz hajra. Ha szőkített, sűrű vagy sokat próbált hajad van, kényeztesd egy nagy adag hidratálással, melyet a krémesített kókuszkrém és a bio kókuszolaj biztosít, miközben a szójaleticin gyengéden lágyítja minden egyes tincsed. A hatásos növényi zsírok segítik a nedvesség felszívódását. Ápold a hajad ezzel a műanyagmentes csodával!

Ára: 2990 FT / db

Flyway Hair szilárd sampon

Legyen a hajad a csillogás és a minőség ragyogó példája! A sós mocsarakból származó tengeri só segít dúst hatást kelteni a finom szálú hajban; a citromolaj tisztítja a fejbőrt és ragyogást ad, a kamilla pedig nyugtatja a bőrt és lágyítja a tincseket. A sziksófűport is tartalmazó termék ráadásul szellős nyári illatával csodás aromát kölcsönöz a hajadnak. Vitorlákat fel!

Ára: 2990 FT / db

Ha para a műanyag, megvásárolt szilárd samponod mellé válassz Co2-semleges parafatégelyt! A Portugália déli részén termő paratölgy kérgéből készült tégelyek 100%-ban természetesek és könnyen lebomlanak. A parafa felszívja a nedvességet és könnyen szárad, ezért a parafatégelyben tárolt szilárd sampon sokáig megőrzi hatását. A fenntartható és regeneratív parafát a paratölgy kérgéből készítik; az egyes fák kérgét felváltva szedik le, így egyiket sem terhelik túl. A kéreg regenerálódása 9 évet vesz igénybe. A vadiúj parafatégely utazáshoz is ideális!