Nem kerül vagyonokba, az értéke mégis felbecsülhetetlen: fényképes ajándéktárgyak mindenkinek

Adni jó – mondják, de aki ezt állítja, az biztos nem szembesült még az ajándékvásárlás nehézségeivel! A tökéletes ajándékhoz ugyanis nem elég jól ismerni azt, akit meg akarunk lepni, de költségtudatosnak és kreatívnak is kell lennünk. A mai világban ez különösen nagy kihívás, hiszen mindenkinek megvan mindene, így nehéznek tűnhet olyan meglepetéssel előrukkolni, ami valódi érzelmeket és igazi örömöt vált ki a másikból. Van azonban egy jó hírünk: szívhez szóló, megfizethető, és kreatív ajándékot adni könnyebb, mint gondolnánk!

Nem kerül vagyonokba, az értéke mégis felbecsülhetetlen. Mi az? Bármelyik CEWE ajándéktárgy. A személyre szabható fényképes tárgyak kínálata ugyan végesnek tűnhet, de az egyedi elképzelések révén a lehetőségek tárháza végtelen! Most mutatunk pár olyan lehetőséget, amivel nemcsak ötletet adni szeretnénk, hanem inspirálni is! Hidd el, sokkal kreatívabb vagy, mint gondolnád!

Hasznos és stílusos: egyedi telefontok minden mobilra

A mobiltok már évekkel ezelőtt túlnőtt az eredeti funkcióján: ez a tenyérnyi kis tárgy már nemcsak védelmi funkciót tölt be, hanem a személyiségünk kifejezésére is alkalmas. A trendiség legújabb fokmérője az egyedi telefontok: ez a kiegészítő többet mond el a tulajdonosáról, mint egy cipő vagy egy táska.

Bár a szaküzleteken túl a ruhaüzletek is kínálnak különleges, divatos tokokat, a CEWE fényképes mobiltokjai egy új szintre emelik az egyedi mobiltok fogalmát! Legyen szó puha szilikonról vagy egy megbízható védelmet nyújtó, kemény fa tokról, kínálatunkban te is megtalálhatod az igényeidhez leginkább passzoló darabot, amit a saját fotóddal tehetsz személyessé!

Induljon jól a nap: egyedi bögréből minden ital finomabb

Ismersz valakit, akinek reggelente a kávé az első gondolata? Lepd meg az illetőt az ajándéktárgyak egyik klasszikusával, egy bögrével – de nem akármilyen bögrével, hanem egy fényképes változattal! Keress egy olyan közös fotót, ami szerinted a legnehezebb reggeleken is jókedvre derítené őt és garantáltan eszébe jutsz majd minden egyes alkalommal, amikor a kávéjába kortyol!

Kínálatunkban varázsbögrét is találsz, amin csak akkor válik láthatóvá a fotó, amikor forró folyadék került a pohárba. Tökéletes meglepetés kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

blank

A legjobbnak csak a legjobbat: akrilüveg fotó a kiemelkedő minőségért

Úgy érzed, a meglepni kívánt illető fotói akár egy kiállításon is megállnák a helyüket? Ha az ismerősöd profikat megszégyenítő módon bánik a kamerával, ajándékozd meg a legértékesebb dologgal: az elismeréseddel.

Készíttess akrilüveg fotót a képeiből, így a saját otthonában is olyan érzése lehet, mintha műalkotások közt sétálna! A magas minőségű nyomtatáson túl a fotók 4 centi vastag akrilüveg mögé kerülnek, így a képek különleges mélységet kapnak.

A képek az akril tartó révén egy dolgozóasztalon, egy éjjeliszekrényen, vagy egy polcon is megállják a helyüket és minden tekintetet magukra vonzanak. Mivel nem szükséges őket keretezni, tényleg azon lehet a fókusz, amin lennie kell: a megörökített pillanaton.

blank

Ami több lehetőséget rejt, mint gondolnád: egyedi párna

A párod elutazik egy kis időre, és te szeretnéd, ha téged is magával vinne? Bár ezt nem tudjuk elintézni, arra mégiscsak van egy jó ötletünk, hogyan enyhítheted a honvágyát! Ajándékozd meg egy olyan párnával, amit a ti közös fotótok díszít!

Félős kisgyerek a családban? Ha nálatok is akad valaki, akinek még problémát jelent az egyedül alvás, enyhítsd a lefekvés előtti szorongását, és csináltatss neki egy olyan párnát, amin a számára biztonságot nyújtó családtag vagy házikedvenc képe van.

De ne felejtsd el a párnákban rejlő lakásdekorációs lehetőséget sem! Nem csak portréban gondolkozhatsz: bármilyen izgalmas fotót kérhetsz egy pihe-puha párnára, így ha az otthonod színvilágához passzoló, mégis személyes fotót találnál a telefonodon, akár mutatós lakáskiegészítőt is csináltathatsz belőle!

A végeredménynek csak a fantáziád szabhat határt: mi most csak pár ötletet adtunk egy személyre szabott párnához, de hidd el, bármilyen elképzelés megvalósítható!

blank

A játék mindig összehoz: kirakó saját fotóból

Nincs az a nyaralás, ahol idővel ne kerülnének elő a társasjátékok, kártyák vagy kirakók. Nem véletlenül, hiszen az együtt töltött idő a játéktól és a nevetéstől lesz igazán kerek! Lepd meg a családodat egy személyre szabott kirakóval!

A játék még izgalmasabb lesz, ha nem árulod el előre, melyik fotót láthatják majd a kész kirakón. Akár versenyezhettek is, hogy ki jön rá leghamarabb, melyik közösen megélt pillanat elevenedik majd meg a kész képen!

blank

+1 utolsó pillanatos ötlet azoknak, akik elfelejtettek valamilyen fontos alkalmat…

Bárkivel előfordulhat, hogy minden igyekezete ellenére mégis elfelejtkezik valamilyen fontos alkalomról…

Ha tetszettek az eddigi ötletek, de úgy érzed, nem oldják meg a problémádat, mert neked pár órán belül kéne valamit beszerezned, akkor is megnyugtatunk: van javaslatunk erre az eshetőségre is!

Országszerte rengeteg drogériában és műszaki áruházban találsz CEWE Fotóterminált, ahol pár perc alatt kinyomtathatod a kedvenc fotóidat. Készíthetsz sima képeket, vagy választhatsz egyedi designt is!

Nyomtass ki pár személyes fotót, majd vedd az irányt egy hobbi bolt felé! A legtöbb kreatív üzletben találsz kisebb-nagyobb fémrácsokat, amire néhány dekorcsipesz segítségével felapplikálhatod a kinyomtatott fotókat. Ez egy fél óra alatt megvan, a végeredmény mégis különlegesebb lesz, mintha csak simán bekretezted volna a képeket.

blank

Ha pedig a fentiek után még mindig úgy érzed, hogy valami kreatív ötletre vágysz, az egyedi fotóval ellátott írószerek, például jegyzetfüzetek, határidőnaplók garantáltan személyre szóló ajándékok, csakúgy, mint a gyerekek legnagyobb kedvence, a fényképes plüssmaci!