Megújult környezettel vár a Füred Wake

Te is többre vágysz a balatoni vakációdon a napozásnál? Ha szereted az extrém- és vízi sportokat, próbáld ki a Füredi Kemping és Üdülőfalut, ahol nemcsak a vízisíelésbe kóstolhatsz bele, hanem a wakeboardozást, a szörfözést, a kajakozást és a SUP-ozást is kipróbálhatod. Külön öröm, hogy idén teljesen megújult környezettel várja vendégeit a Wakeboard Kábel.

Sokan tartanak az extrém sportoktól, viszont azt már sok helyen hallhattuk, hogy a wakeboard egy könnyen elsajátítható sport, akár már 5-6 éves kor felett is. Élvezetes program lehet tehát akár az egész család számára. A Füredi Kemping és Üdülőfaluban egy felejthetetlen nyári kaland vár mindenkire, megújult környezetben.

Füred Wake Magyarország legnagyobb kempingje, és egyben egy olyan sportkomplexum, ahol vízisí­pálya, homokos foci-, röplabda pálya, minigolf és búvároktató bázis is várja az aktív pihenésre vágyó hazai és külföldi nyaralókat, gyerekeket és felnőtteket, kezdőket és haladókat egyaránt. A pálya három új ugratóval bővült az idei szezonra, amiken profi oktatók segítségével gyakorolhatod az adrenalinlöketnek sem utolsó vízi ugratásokat. Mindehhez pedig a csodás balatoni panoráma nyújt hátteret.

blank

Az árak magukban foglalják az alapfelszerelés bérlésének költségét, és az alapoktatást is. A kalandos nyaralás mindenki számára elérhető, és a helyszínen (több nyelven) biztosítanak lehetőséget a szükséges ismeretek, trükkök elsajátítására. Ez a program garantáltan felejthetetlen élményeket tartogat. A kihívás adott, már csak te kellesz!

Bővebb információt itt: fb/furedwake