Így készül apák napjára az ÁRKÁD bevásárlóközpont

Tudtad, hogy június harmadik vasárnapján ünnepeljük apák napját? E jeles alkalomból nagy meglepetéssel készül az ÁRKÁD bevásárlóközpont. 

Míg az anyák május eleji köszöntése megszokott dolog, az apáknak általában kevesebb figyelmet szentel a társadalom. Pedig ők is ugyanolyan fontos tagjai a családnak és az anyákhoz hasonlóan meghatározó szereplők gyermekeik életében.

Így gondolják azok a lelkes fiatalok is, akik úgy döntöttek, egy egész munkanapot áldoznak arra, hogy örömet szerezzenek édesapjuknak az ÁRKÁD segítségével. A családbarát bevásárlóközpont ünnepi kampányában ugyanis  lehetőséget adott néhány kiválasztott fiatalnak, hogy idén nem mindennapi módon köszöntsék fel szeretett szülőjüket.

A kezdeményezés még májusban indult, amikor az intézmény játékot hirdetett, melyben arra kérték a budapesti 16 és 20 év közötti diákokat, mondják el, mit jelent számukra az édesapjuk. A válaszaik alapján kiválasztott szerencsés fiatalok ezután egy teljes munkanapot tölthettek el az ÁRKÁD valamelyik üzletében, majd ezt követően az adott üzletből kiválaszthatták azt az ajándékot, mellyel meg szeretnék lepni édesapjukat a bevásárlóközpont június 16-ára szervezett meglepetésrendezvényén.

Te tudod már, mivel köszöntöd majd fel édesapádat a nagy napon? Ha még nem, érdemes ellátogatnod az ÁRKÁD-ba, ahol jobbnál jobb ajándékokat szerezhetsz be neki!