Hőlégballonnal a Balaton felett
Élményteli sétarepülés a Balaton Ballooning jóvoltából

A Balaton Ballooning vendégei lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetnek a magyar tenger felett. 

A Balaton Ballooning az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként 33 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 12. éve szervez élményteli sétarepüléseket a Balaton felett, velük tartva pedig egyszerre megszemlélhető madártávlatból a magyar tenger, a tanúhegyekkel teli Balaton-felvidék, a Hévízi-tó és a Kis-Balaton mocsárvidéke.

A vállalat tulajdonában álló – 19 személyes, így Európa egyik legnagyobbjának számító -, világszínvonalú felszereléssel rendelkező hőlégballon április 1. és október 31. között a Gyenesdiás-Keszthely-Hévíz  térségben száll fel késő délutánonként és napnyugta körül landol.

A kb. 1 órás sétarepülés során 1000-1500 méteres magasságig emelkedik a tapasztalt, oktató, berepülő és kereskedelmi jogosítással is rendelkező pilóták által vezetett csapat, akik a különleges utazás során idegenvezetésben is részesülnek. A barátságos földi személyzet pedig landolás után okleveles avatással és pezsgős koccintással várja a vendégeket.

További információ a szolgáltatásról a Balaton Ballooning weboldalán olvasható.