3 kedvenc budapesti fánkozónk (+ fánk recept)

Június 7-én ünnepeljük a Nemzetközi Fánk Napot, és szerintünk nem múlhat el úgy ez a 24 óra, hogy legalább egy finomsággal meglepnénk magunkat. Ha hozzánk hasonlóan nehezen tudsz ellenállni Budapest kreatív fánkkínálatának, irány a lenti fánkozók egyike!

The Box Donut

A különleges ízesítésű kockafánkjairól híres The Box Donut nem aprózza el sem a tölteléket, sem a díszítést. Az ötlet mögött álló csapat folyamatosan dolgozik újdonságok kikísérletezésén, és alkalmanként tematikus megoldásokkal jelentkeznek. A Nemzetközi Fánk Nap alkalmából a „kockafánk!” felkiáltásért cserébe 20% kedvezményt adnak mindhárom budapesti üzletükben!

Különleges ízesítésű kockafánkjairól híres a The Box Donut

Badass Coffee & Donut

Isteni kávét kínál a hangulatos, Váci úti Badass Coffee & Donut, akikre Instagram-oldalukon szereplő fánkjaik miatt figyeltünk fel. A mennyei külső pedig ízletes belsőt takar! A kevésbé klasszikus ízesítést kedvelők számára ott van például a juharszirupos-baconos és a zserbós változat, de a répatorta receptjén alapuló különlegesség is megér (legalább) egy kóstolást.

Ha fánk mellé isteni kévét is innál: Badass Coffee & Donut

The Donut Library

A színes, gazdagon dekorált fánkok a gyengéink, ezért nem maradhatott ki válogatásunkból a The Donut Library. A cukormázzal, kekszekkel és csokiszeletekkel dekorált darabok mellett pár egyszerű de nagyszerű opció is akad a kínálatban. A városban három helyen lelhetőek fel.

Budapesten 3 helyen is megtalálhatod a The Donat Libraryt

Megpróbálkoznál a fánksütéssel?

Meríts ihletet a fenti üzletekben, aztán teszteld le az alábbi recepteket! (Az eredményt oszd meg velünk a Facebookon, vagy tagelj be minket Instagramon!)