Júniusban is az Esernyős rendezvényein a helyed!

Óbuda különleges hangulatú Fő terén, 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól lelhető fel az Esernyős, ahol kulturális programokban, és jó kávéban sincs hiány. A júniusi kínálatból kiválasztottuk 5 kedvencünket, amit neked sem szabad kihagynod!

2019. június 07. 19.00 óra – Wine Time – Nyárra hangolódás rosékóstolóval

A kora nyári esték megszépítésére kellemes hangulatú rosékóstolóval várja látogatóit az Esernyős. A borkalandot zenei élményekkel bolondítják meg, a különleges italok mellé azokhoz illő DJ-dallamokkal készülnek. Ismerkedj meg a legizgalmasabb hazai rosépalackok zamatos és könnyed tartalmával, és élvezd a zenei kíséretet! A férőhelyek száma korlátozott, az előzetes jegyvásárlásról többet megtudhatsz az esemény nevére kattintva.

2019. június 11. 20.00 óra – Royal Opera House Live – Prokofjev: Rómeó és Júlia

Remek kulturális kikapcsolódást ígér Prokofjev Rómeó és Júlia feldolgozása. A két fiatal tragikus szerelmi történetét bemutató 3 felvonásos balettet élőben közvetítik, egyenesen Londonból! 1965-ös premierje óta Kenneth MacMillan koreográfus Rómeó és Júliája a modern balett klasszikusává vált, most a Royal Balett legújabb feldolgozásában új táncosok értelmezik újra. Jegyár: 1500 HUF.

2019. június 18. 20.00 óra – Mindenki tudja (Esernyős filmklub)

A Penélopé Cruz főszereplésével készült spanyol-francia-olasz dráma, misztikus thriller vetítésére várnak június 18-án. A történet szerint a Cruz által megformált Laura testvére esküvőjére, spanyolországi szülőfalujába utazik családjával Buenos Airesből, és az este során olyan események történnek, amelyek alaposan felforgatják az életét. Jegyár: 900 HUF.

2019. június 23. 10.00-18.00 – Óbudai Dizájn Piknik

Tudatos vásárlónak tartod magad? Látogass el az Esernyősbe június 23-án, és válogass fiatal alkotók minőségi portékái közül. A századeleji hangulat és a modern design találkozása az Esernyős árnyas belső udvarán kerül tető alá, eső esetén szó szerint is, a Szinbád Rendezvénytérben. Tervezői márkák várnak, a belépés ingyenes!

2019. június 27.  20.00 óra – Warm-up Udvar – ersch akusztik

Siklósi Örs, az Eurovíziós dalfesztiválon hazánkat 2018-ban képviselő AWS énekese elég régóta szobazenél, és olykor íródnak olyan dalai, amelyek ugyan nem férnek be az AWS repertoárjába, nagy kár lenne, ha nem kerülnének napvilágra. Lesznek szomorú dalok a tárgyfetisizmusról, vidám dalok a vidéki alkoholizmusról, és amcsi popslágerekbe bújtatott XX. századi lírák is. Jegyár: 1000 HUF.