Érkezz a tavaszba stílusosan

Ha stílus, ez az év semmiképp sem a visszafogottságé. A tavasz az átváltozás és az új kezdetek időszaka, a kérdés, hogy te készen állsz-e egy merész ugrásra? Játssz bátran a színekkel, az anyagokkal és a mintákkal!

Csíkos virágmintással? Miért ne! Bőr pamuttal és metálos csipkével? Ó igen! Amikor karakteres darabokból létrejön valami új és rendkívüli, akkor válik a divat igazán izgalmassá. Inspirálódj, és csempéssz kis intrikát meglévő kollekciódba a legjobb vintage és kortárs darabokból válogatva.

A Szputnyik shop egy olyan divatkoncepció, ami a régi és az új, a romantikus vintage és a provokatív modern stílusok ötvözéséből született. Két budapesti üzletük egy-egy elképesztően érdekes pont a Magyar divattérképen, ahol mindenki könnyen talál olyan ruhadarabokat, amelyek passzolnak a stílusához és a személyiségéhez. Limitált számú, új tervezői darabokkal és a legjobb minőségű válogatott vintage ruhákkal és kiegészítőkkel, a Szuptnyik az egyik legszexibb úti cél a Budapestre érkező divatőrülteknek. Különösen, ha valaki a legjobbat keresi a világmárkák között mind egyediségben, mind fenntarthatóságban – mint például a Fjallraven táskák, TOMS, PAEZ vagy a Dr. Martens cipők.

Látogass el boltjaikba, vagy vásárolj online, és hagyd hogy az önkifejezés áttörje a valóság falait. Valami sokkal érdekesebb vár a túlsó oldalon – már ami a stílust illeti.

Szputnyik shop (1074 Budapest, Dohány utca 20.)/ Hét-Csüt: 10.00 – 20.00, Vas: 10.00 – 18.00

Szputnyik shop – K22 (1062 Budapest, Király u. 22. /Káldy u. 1.) / Hét-Szom: 11.00 – 21.00 Vas: 11.00 – 19.00