A Trónok Harca befejező évadával a White Walker is hazánkba érkezik!

Már csak egy hét van hátra a Trónok Harca befejező évadának premierjéig! Az ünnepléshez stílszerűen a sorozat ihlette limitált kiadású whiskyt, a White Walkert, ajánljuk, amit még Tyrion is elégedetten iszogatna!

A jégkék szemükről ismert Mások élőholt seregei, élükön az Éjkirállyal, megérkeztek a Fagyos Északról, és magukkal hozták a tél hidegét, valamint egy limitált szériás whiskyt, amely fagyos világukat idézi meg. A whisky-specialista, George Harper és a Johnnie Walker szakértőkből álló keverőcsapata alkotta meg ezt az innovatív whiskyt, mely a legjobban akkor érvényesül, ha közvetlenül a fagyasztóból kerül felszolgálásra, felidézve a White Walker-ek fagyos jelenlétét.

A palack megjelenése a jeges, fehér és kék díszítéssel, valamint az Éjkirály seregébe illő páncélzatban megjelenő ikonikus Johnnie Walker sétáló figurával azonnal a fagyos Északra repít. Hőérzékeny tintatechnológiát alkalmazva a jéghideg palackon feltűnik a „Winter is Here” felirat, amely emlékezteti a rajongókat, hogy a Tél megérkezett.

WHITE WALKER HIGHBALL (recept)

Kóstolj bele a White Walker by Johnnie Walker édes ízébe! Tölts tele jégkockával egy lehűtött long drink poharat, adj hozzá 40 ml White Walker by Johnnie Walker whiskyt. Öntsd fel 150 ml gyömbéres üdítővel vagy szódával, végül díszítsd friss mentával és citromszelettel!