Tavaszi kreatívkodás
Áprilisi programok a Nympha Műhelyben

Nem akarjuk elkiabálni, de úgy tűnik, a szeszélyes április egyre jobb időt hoz. A zöldellő, virágzó természet felszabadítja kreatív energiáinkat, és Budapesten bőven van hely, ahol alkothatunk valami szépet.

Az alkotás örömén kívül számos más előnye van a kreatív elfoglaltságoknak. Segít a stresszlevezetésben, közösségformáló ereje van, és állítólag fejleszti a problémamegoldó képességeinket is. Meghoztuk a kedved, de nem tudod, hol bontakoztathatod ki az ötleteidet?

A belvárosi Galaxis Műhely utódja nemrég új helyen nyílt meg, picit megváltozott koncepcióban. Mostantól közösségi térként funkcionál, ahol már nem csupán az ékszerek és különleges csecsebecsék kapnak főszerepet, hiszen a hely több szorosan kapcsolódó programnak is helyet biztosít. A műhely megálmodója és szíve Péterfy Kinga ékszertervező, énekes, és jógatanár, akinek nem titkolt célja, hogy segítsen a nőknek közelebb kerülni önmagukhoz.

Kiscsoportos workshopok, előadások

A Nympha Műhelyben lélekápoló foglalkozásokon szakadhatsz ki a szürke hétköznapokról. Pár óra alatt elkészítheted náluk saját tervezésű ékszered! Amellett, hogy a résztvevők kristályokkal, rézzel, és tollal dolgozhatnak, érdekes előadásokon is részt vehetnek. Sőt, jógaórákon vezethetik le felesleges energiáikat. Persze mindezt nem egyszerre!

Az áprilisra tervezett foglalkozások:

  • Április 13. (szombat) – Nympha és Shantika tavaszi ébredés vásár
  • Április 14. (vasárnap) – Szakrális ékszerkészítő workshop
  • Április 19. (péntek) – Elisa Namaste – Hallgass a szívedre – interaktív előadás
  • Április 20. (szombat) – Húsvéti mandala tojásfestő workshop
  • Április 27. (szombat) – Hálós makramé medálkészítő workshop

Részletek és jelentkezés itt!