TOP 3 budapesti palacsinta-lelőhely

Február 13-án ebben az évben sem feledkezünk meg a Palacsinta Világnapjáról. A stílszerű ünnepléshez három tippünket osztjuk meg veled, ár szerint növekvő sorrendben. Egytől egyik különlegesek!

Waffle Dog

A poffertjes nevű holland finomság kipróbálása erősen ajánlott a Klauzál téri Waffle Dogban. Az édes és sós variációban elérhető waffle dogok helyi császára igénytől függően minimum 10 db ízlésesen dekorált minipalacsintával kísérli meg ízlelőbimbóid elvarázslását, az ízek között olyan lehetőségekkel, mint például a Túró Rudi, fergeteges vanília és csokiöntettel. A feltétek és szószok hosszú listájának hála kedved szerint összeállíthatsz egyedi kombinációkat is, 3 kiszerelésben.

Ár: 690 HUF-tól (törzsvásárlói kártyával!)

fb/waffledogbudapest

Bank 3 Palacsinta Bár

Mennyei édes és sós óriáspalacsinták választéka tárul eléd az V. kerületi Bank utcában, az Arany János utcai metrómegállótól 1 percnyi távolságra. A szemet gyönyörködtető felhozatal kihívás elé állítja a vendéget; olyan isteni ízkombinációk között nehéz meghozni a döntést, mint amilyen a málnakrémes (pisztáciás fehér csokoládé öntettel), mangóhabbal töltött (kókuszos karamell öntettel), vagy az Oreo (kakaós tészta, vaníliahab, keksz, házi csokiöntettel) palacsinta.

Ár: 890 HUF-tól.

fb/bankharom

Á La Maison Grand

Az Á La Maison az a hely, ahol úgy érezheted, egy hangulatos párizsi kávézóban költöd el a költemény számba menő reggelid. Az asztalon gyönyörű virágok, az étlapon (sok más mellett) álompalacsinták. Franciaország budapesti helytartója ellenállhatatlan amerikai palacsinták sorát kínálja, mindent kérhetsz extra Nutella és gyümölcs feltéttel. Extra pont: Glutén- és laktózmentes, teljes kiőrlésű alternatívákat is találsz náluk. (A biztonság kedvéért érdemes előre asztalt foglalni.)

Ár: 1920 HUF-tól.

blank
fb/alamaisonbudapest