Ajándéktippjeinkkel megkönnyítheted a dolgod!

A karácsonyi bevásárlás nem kell, hogy stresszes pillanatokat okozzon. Lenti válogatásunk segít, hogy könnyen, sőt, gyorsan letudd az ajándékbeszerzést!

Antropos.hu Art&Design Market

1055 Budapest, Szent István krt. 11.

Nézelődj és vásárolj kényelmesen, válassz hazai tervezők, egyedi tervezésű termékei közül minden korosztálynak. A kiállítók, illetve árusítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös/ékszer-készítő, festő, grafikus, digitális művész munkájával ismerkedhettek meg, akár el is beszélgethettek az alkotókkal, és ami a legjobban tetszik, azt meg is vásárolhatjátok. A fedett és fűtött helyszínre a belépés INGYENES, ruhatárat is tudtok használni, az italpultban üdítő és alkoholos italok is kaphatóak. Egész nap DJ Clairvo kellemes jazz, swing set-jét hallgathatjuk – ő, aki az Antropos.hu elmúlt 15 évében számtalanszor fellépett már különböző rendezvényeken, zenei felelőse volt már több Antropos.hu díjátadónak, kiállításmegnyitónak, bulinak, de állandó fellépője a hazai fesztiváloknak is. Nyitva: délelőtt 10 és délután 6 között.

Cotton Ball Lights & ClassHome Design Shop

1074 Budapest, Dohány utca 26.

Van egy hely Budapest szívében, ahol igazi különlegességekre fogsz lelni a szeretteid számára. Egy design shop, ahol a tökéletes ünnepi hangulat megteremtéséhez és a szívből jövő szeretet kinyilvánításához megfelelő kellékeket találsz. Minden terméknek megvan a saját története és az ideológiai missziója. Jellemzően kézzel készülnek magyar designer műhelyekben, vagy nemzetközileg elismert márkák, akik magas minőséget és egyediséget képviselnek.  Jó szívvel ajánljuk azoknak, akik nyitottak a Világra, a modern gondolkodásra és a kreatív, egyedi ajándékokra. A Karácsony közeledtével, ajándékbeszerző körutunk alkalmával vétek kihagyni a Cotton Ball Lights & ClassHome Design Shop üzletét annak, aki Budapesten jár. Szinte borítékolható, hogy senki nem megy haza üres kézzel, aminek szeretteink fognak a leginkább örülni.

LUSH

Nincs karácsony a LUSH imádnivaló kézzel készített termékei nélkül! Az ünnepi időszak csupa csillám és vidámság, akár kedvenc márkánk illatos kencéi, tusfürdői és más kényeztető ajándékai. A limitált szériás, bőrbarát alapanyagokból készülő krémek, fürdőbombák és szappanok mindannyiunk vágyait valóra váltják, ráadásul a LUSH zöldpolitikájának hála a környezetet is óvják. A termékek 75%-a „meztelen”, azaz nincs csomagolása, azonban így sem kell amiatt aggódni, hogyan juttathatod biztonságosan haza. Műanyag borítás helyett többszörösen felhasználható, színes kendőkbe burkolhatod őket, vagy amennyiben elkerülhetetlen, újrahasznosított anyagból készült, gyorsan lebomló csomagolóanyagba kerülnek. A LUSH karácsonyi ajándék szettjét például újrahasznosított műanyagflakonokból készült anyagba csomagolták, míg a címkék újrahasznosított papírból és pamutból készülnek. Ennek tudatában ajándékozni még felemelőbb, nem igaz? Nézz szét a LUSH-ban, vagy rendelj online!

blank

MadeByYou

1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. 

1122 Budapest, Városmajor utca 28/a. 

Kerüljenek menő egyedi ajándékok a fa alá, amelyeket a MadeByYou workshopjain egy kis segítséggel magad készíthetsz el. Fess egyedi kerámiákat személyes üzenetekkel, barátaid vagy családtagjaid kedvenc színeivel és motívumaival! Minden segítséget, eszközt és alapanyagot megadnak hozzá a MadeByYou műhelyében, te csak menj, és vidd az ötleteid! Ne aggódj, különösebb tehetségre vagy kézügyességre sincs szükség! Üss két legyet egycsapásra: te élvezni fogod az ajándékkészítést, a megajándékozott pedig a személyre szóló, egyedileg neki festett kerámiát.

blank

Marco Bicego

1061 Budapest, Andrássy út 13.

A Marco Bicego márka mögött álló divatékszer-tervező velencei gyökereiből merít inspirációt. A több mint 50 éves családi vállalkozás termékeiben a hagyományos és modern dizájn elemei vegyülnek a csodás olasz művészet szépségét szem előtt tartva. A Marco Bicego minden terméke az olasz kultúra és kreativitás szellemében készül, és aprólékos kézimunka eredménye. A szuper, kézzel készült kollekciókat válogatott kövekkel díszítik, és 18-karátos arannyal teszik még elegánsabbá. Minden darabra élethosszig tartó garanciát vállalnak, ha megnéznéd a szépségeket, az Andrássy úti üzletben találod őket.

blank

Margitsziget Open-Air Stage

1052 Budapest, Bárczy István utca 1-3. 

Kultúrakedvelő ismerőseidnek ajándékozz kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, és most egy élő fenyőfával is meglepnek! Az eseményen sor kerül többek között Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operájának margitszigeti bemutatójára, melyben két nemzetközi sztárénekes, a kiváló fiatal, román szoprán, Cristina Pasaroiu és az argentin operalegenda José Cura lép színpadra. Az Ajándékkártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári szuperprodukciói közül, valamint örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak.

blank

Netflorista

A karácsony az év legszebb időszaka: a világ egy rövid időre fenyőillatú fényárba borul és ilyenkor minden egy kicsit csendesebb, meghittebb, mint máskor. Mindezt sajnos könnyen beárnyékolhatja az ajándékvásárlással járó stressz, a boltokban felgyülemlett tömeg – szerencsére erre könnyű és kényelmes megoldást kínál a Netflorista. A Netfloristával a kanapéd kényelméből rendelheted meg szeretteidnek a számukra kiválasztott meglepetést Az ajándékot az általad kiválasztott címre küldheted, így azokat is meg tudod ajándékozni, akikkel nincs módod személyesen találkozni. És hogy miből válogathatsz? Mutatjuk a kedvenceinket!

Virág, ami sosem hervad el – Virággal meglepni valakit, legyen az akár egyetlen szál, akár egy egész doboznyi színpompás örök rózsa, mindig jó ötlet, főleg ha az a virág sosem hervad el. Egy doboznyi édesség – Édesíts meg valaki számára az ünnepeket egy ízléses dobozzal, ami kedvenc nassolni valóját rejti. Különleges válogatás – Küldj szeretteid karácsonyfája alá kincseket rejtő ajándékdobozokat és lepd meg őket egyedi gourmet ajándékdobozzal.

A Netflorista a Hiventures kockázati tőkebefektető portfólió tagja.

Budapesti Karácsonyi Vásár

1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.

A város első számú adventi és karácsonyi vására január 1-ig foglalja el a Vörösmarty teret színes forgatagával, így pár hétig még biztosan ízletes ételek és kellemesen fűszerezésű forralt bor illata csábítja oda a járókelőket. Sétálj egyet a fényárban úszó Fashion Streeten és nézelődj a kitelepült kézművesek ajándéknak is kiváló portékái között, vagy vegyél részt a számtalan program vagy koncert egyikén.

blank

Demmers Teahouse

A tea mindig jó ajándék, főleg egy szép díszdobozban, ami a fa alatt is jól mutat. Kényeztesd el érzékeidet a Demmers Teahouse illatos a teakeverékeivel, amelyeket szezonális dzsemekből és csokoládékból összeállított csomagokban szerezhetsz be.  Kínálatukban kisebb figyelmességektől egészen a különleges, csak prémium összetevőket tartalmazó, teaimádóknak készült csomagokat is fellelheted. Különlegességet keresel? A Tea Loves Gin és a Tea Loves Rum csomagokkal a manapság divatos „food pairing” rajongóira gondoltak. Ha felfedeznéd a Demmers Teahouse titkos receptjét, mindenképpen próbáld ki a Vaníliás Kifli csomagot, amely az alapító, Mr. Andrew Demmer kedvence.

blank

Azok közé tartozol, akik számára elképzelhetetlen az advent puncs nélkül? A Demmer Teahouse-ban Berry Punch, Hot Punch és Orange Punch összeállításokkal várnak, így otthon is elkészítheted és megoszthatod barátaiddal is. Lehetsz édesszájú, világutazó, forralt bor vagy puncs imádó, a Demmer teaház szettjei örömet és melegséget visznek a karácsonyba. A különleges Mikulásos vagy Krampuszos csomagolás a hab a tortán! Látogass el az üzleteikbe, vagy rendelj online!

 

blank