5 halloweenjelmez srácoknak, hétköznapi ruhákból

Buliba hívtak, de nem lelkesedsz a beöltözés gondolatától? A halloween partik legnépszerűbb kosztümjeit rémséges lények ihlették, mégsem fogsz kilógni a beöltözők sorából, ha például kedvenc filmsorozatodból merítesz inspirációt, meglévő ruhatáradat használva. Némi művérrel vagy arcfestéssel simán feldobhatod a jelmezed!

Sheldon Cooper (Agymenők)

Az Agymenők elméleti fizikusát senkinek nem kell bemutatni, valószínűleg már látod is magad előtt a hosszú ujjú pólóra vett rövid ujjú pólójában, ami akár a védjegyének is nevezhetnénk. Sheldon öltözködését nem nehéz lekoppintani, inspirációként segítsen a lenti kép! (DIY tipp: akril festékkel vagy textilfilccel rajzolj szuperhősfilmek ihlette mintákat egyszínű pólódra.)

Forrás: cbs.com

Joey Tribbiani (Jóbarátok)

Joey az egyik kedvenc szereplőnk a Jóbarátokból, és ha rákeresel a nevére a neten, bőven találsz olyan képeket róla, amelyek ihletet adhatnak a jelmezedhez. A legjobb az egészben, hogy nagy valószínűséggel a meglévő ruhatáradból össze tudod dobni a tökéletes Joey-kosztümöt. Ha kérdezik, kinek öltöztél be, elég annyit mondanod: „Mi a helyzet?”

Forrás: Daily Mirror

Marty McFly

Az ikonikus Vissza a jövőbe filmek főszereplője már évek óta szerepel a legnépszerűbb jelmezt ihlető karakterek listáján. A piros mellény – kockás ing – farmerdzseki kombó talán nem lóg éppen a szekrényedben, de egy turkálóban tuti, hogy be tudod szerezni, ha máshol nem találod meg a szettedhez hiányzó darabot.

blank
Forrás: bustle.com

Fox Mulder (X-akták)

Az X-akták is azok közé a kultfilmek közé tartozik, amelyeket nincs ember, aki ne ismerne. A főszereplők egyike Fox Mulder FBI ügynök, akinek a ruhatára végképp nem okozhat fejtörést: vedd fel az öltönyöd, párosítsd össze világos színű, esetleg csíkos inggel, és a nyakkendőt se felejtsd el. Kérj kölcsön a szüleidtől, nagyszüleidtől egy visszafogott mintájú darabot, ettől lesz tökéletes az összeállítás. Ha van kedved, készíts magadnak FBI-igazolványt, így még egyértelműbb, kinek a bőrébe bújtál.

blank
Forrás: World of the Nerd

John „Hannibal” Smith (Szupercsapat)

Ismered a Szupercsapat c. sorozatot? A 90-es évek népszerű szériájában több emlékezetes karakter feltűnik aki ihletet adhat egy jelmezhez, közülük most Hannibal-t választottuk. Ahhoz, hogy a csapat karizmatikus vezérévé avanzsálj, elég egy pár fekete kesztyű, szivar, selyemsál és egy bézs/világosbarna ing, amihez hasonlót gyakran öltött magára a filmben.

blank
Eszedbe jutott valami még jobb? Fotózd le megvalósított ötleted, és mutasd meg nekünk is!