Egy méltán híres kedvenc – Hungaria Rajnai Rizling Brut Special Edition

A Hungaria pezsgő nagy hangsúlyt fektet a megújulásra, így minden évben limitált kiadású, alkalmi, igazi pezsgőspecialitással örvendezteti meg a különlegességek szerelmeseit.

A Rajnai Rizling a világ legnemesebb szőlőfajtáinak egyike. Könnyed, elegáns és kellemesen gyümölcsös bort ad, melynek magasabb savtartalma hosszan tartó frissességet biztosít.  Nagyon szeretjük ezt a szőlőfajtát, pezsgő-alapboraink összeállításánál szívesen használjuk, így nagy örömmel készítettük el fajtapezsgőnek a Hungaria tizenegyedik limitált tételeként.

Egy friss és lendületes pezsgőnek álmodtuk meg, ezért a 9 hónapos palackos erjesztésből és érlelésből származó érett jegyek a háttérben kísérik az üde ízeket. Mindez világos, zöldes árnyalatú színében, citrusos illatában és ízében, valamint ropogós savaiban mutatkozik meg 10 g/l cukortartalommal.

Hungaria Rajnai Rizling Brut Special Edition lendületes, ropogós zöld almát idéző, virágos jegyeket mutató kellemesen citrusos, ugyanakkor feszes és ásványos felütésű különlegesség, amelyből 12 000 palack készült.

A limitált pezsgőspecialitást a 2018. szeptember 6-9. között megrendezésre kerülő 27. Budapesti Borfesztiválon mutatjuk be a nagyközönségnek, majd kiemelt partnereinknél lesz elérhető. Találkozzunk a Budavári Várban a Hungaria standjánál (45. stand)!

Hungaria – Pezsgő Másképp