Kutyával a Balatonon – A kis kedvencednek sem kell kimaradnia a nyaralásból

Sokak számára a nyaralás nem lenne teljes négylábú barátaik nélkül. A felelős gazdik világszerte fontos ügynek tartják, hogy jó példát mutassanak a kutyás és nem kutyás közösségeknek, például azáltal, hogy átadják az életérzést, amelytől ők gazdagabbnak érezhetik mindennapjaikat.

Ezt vallja dr. Sziládi-Kovács Hajnalka és Sziládi-Kovács Tibor is, a Kutyabarát.hu és a Kutyabarát Balaton Élménykalauz alapítói. Az általuk életre hívott Kutyabarát Balaton célja a hazai kutyabarát turizmus népszerűsítése, a Balaton-part és annak környékén lévő szállások, vendéglátóhelyek, valamint turisztikai attrakciók bemutatása, ahol a kutyával érkezőket is szívesen fogadják.

A projekt egyik fő megnyilvánulása a 72 oldalas Kutyabarát Balaton Élménykalauz Magazin, amely egy ingyenesen elérhető kiadvány térképmelléklettel. Az ország számos pontján megtalálható kutyás életmódmagazinban minden kutyatulajdonos megtalálja a számára hasznos tartalmat: cikkeket a kulturált és felelős állattartásról, interjúkat sztárgazdikkal, és kutyás túraútvonalakat a Balaton mentén. Mindezek mellett receptrovat, kuponoldal, szállás-, étterem- és programajánló is helyet kapott benne.

Kutyabarát Balaton-tippek:

  • Fonyódi kutyabarát fürdőhely
  • Szigligeti vár
  • Művészetek Völgye – Kutyabarát.hu-udvar
  • Dog Beach Fest – Kutyák és Gazdik hétvégéje, 3 napos kutyás fesztivál Fonyódon
  • Badacsonyi régió (kiemelten kutyabarát régió): Laposa Borbirtok, frissTerasz, Borbély Családi Pincészet, Bacchus Apartman, Skizo Borház

Keressétek a Kutyabarát Balaton Élménykalauz Magazint a terjesztési pontjainkon!