NarancsLiget Adománybolt & Charity Fest: Felhőtlen kikapcsolódás és nemes célok

A főváros zajától távol, a természet lágy ölén, a Sztrilich Pál Cserkészparkban (Nagykovácsi legszebb részén) szervez adomány fesztivált a Budapest Bike Maffia (BBM). Az eseményen a NarancsLiget Adománybolt is jelen lesz!

A NarancsLiget Adománybolt 2011-ben, a JDC / MAZS Alapítvány kezdeményezésére nyílt meg azzal a céllal, hogy az adományozott tárgyak értékesítéséből befolyt összegből nehéz körülmények között élő kisgyermekes családokat támogasson, valamint ingyenesen igénybe vehető programokat, illetve foglalkozásokat biztosítson, ezzel is segédkezve a családok lelki, valamint anyagi problémáinak megoldásában. A boltban szívesen fogadnak adományokat – magánszemélyektől és cégektől is -, de már azzal segítesz, ha náluk vásárolsz, például a Charity Festen.

Charity Fest

A nemes célt szolgáló Charity Fest lebonyolítására május 12-én kerül sor, és érdemes elmenned, hiszen részvételeddel ismét hozzájárulhatsz egy jó ügy sikeréhez. A lelkes szervezői csapat programok sorával készül az egynapos fesztiválra, ahol családok, fiatalok és az idősebb korosztály is megtalálja a számára megfelelőt. Lesz szabadtéri bográcsozás, fűben zenélés, DJ-k, gyalogos- és kerékpártúrák, de akár jógaórán vagy sport programokon is részt vehetnek az érdeklődők. A pihentetőbb programra vágyók közös piknikezésen, vagy társasjátékokkal üthetik el az időt.

Tegyél jót, érezd jól magad!

Az adományozói fesztivál kitelepülő vállalkozásai, cégei a bemutatkozási lehetőségért cserébe adományt fizetnek a részvételért, a bevétel pedig egy adományozói alapba kerül, amit idén a BBM Sweet Home projektje keretén belül rászoruló családok lakásának felújítására használnak majd fel. (Civil szervezetek részére ingyenes a megjelenés.) Csapatoddal vegyél részt te is a közös bográcsozásban (a fát és a helyet a szervezők biztosítják), amely során a legjobb étel elkészítői nyereménnyel térhetnek haza, míg a megmaradt meleg étellel segíthetsz a szerencsétlen sorsú, rászoruló embereken, akikhez a Bike Maffia önkéntesein keresztül jut el a bográcsos finomság. Fogyasztásoddal szintén nemes célt szolgálhatsz, hiszen a vendéglátást elvállaló cégek – ugyan ingyenesen vesznek részt az eseményen – aznapi hasznukkal járulnak hozzá az adományozói alap növeléséhez.

A részletes programokról szóló tájékoztatót keresd a Charity Fest közösségi oldalán! Találkozzunk Nagykovácsiban, látogasd meg a NarancsLiget Adományboltot te is!