7 kütyü, ami eredményesebbé teszi az edzésed

A technika életünk minden területére begyűrűzik. Miért pont az edzőterem lenne ez alól kivétel? Megmutatjuk, melyek a legpraktikusabb találmányok, melyek segítenek a tudatosabb és sikeresebben edzhetsz. Nincs több kifogás, irány az edzőterem!

1. Lépésszámláló

Az alkalmazást letöltheted bármelyik okostelefonra, és számlálhatod megtett lépéseid edzőtermen innen és túl. Az orvosok szerint az egészséges napi 7-8 kilométer megtétele.

2. Testzsír mérő

A szerkezetet elég rátenni a bőrödre, várni két percet, és máris megtudod, milyen a testtömeg indexed.

3. Vérnyomásmérő karperec

Elég feltenned a csuklódra, edzés közben pedig néha rápillantani, hogy lásd, mikor akarsz túl sokat, és tiltakozik ellene a szíved.

4. Pulzusmérő

Tulajdonképpen a vérnyomásmérő továbbfejlesztések ez a szerkezet, ami a karodra felcsatolva sárgán jelez, ha a tűrésküszöböd felé közeledsz, pirosan színben pedig akkor világít, ha túlerőltetted a szervezeted és pár pillanatnyi pihenésre van szüksége.

5. Testhőmérséklet mérő

Bőröddel érintkezve megmondja, ha túlságosan felmelegedne a tested, és inkább kültéri edzésre kéne váltanod. Azt is megsúgja, ha már annyit izzadtál, hogy feltétlen innod kell, nehogy kiszáradj.

6. Vezeték nélküli fülhallgató

A zene hallgatása javíthatja az erőnléted. Ha mindezt vezeték nélküli fülhallgatóval teszed, még kényelmesebb dolgod van, mert nem kell az összetekeredő, bármibe beleakadó zsinórral bajlódnod.

7. Kalóriaszámláló mobilalkalmazás

A technológia edzőtermen kívül is segít, hogy formában tartsd magad. Elég lefotóznod az ételed csomagolásán látható vonalkódot, és máris megmondja, mennyi kalória van benne, és mennyit szabad (ha egyáltalán szabad) enned belőle.

© 2017-2018 FUNZINE Média Kft. | Minden jog fenntartva crafted with by PR