9 érdekesség, amit nem tudtál Kate Middletonról

Diana hercegné halála óta senkit nem övezett olyan kollektív rajongás, mint Kate Middeltont, azaz Katalin hercegnét, Vilmos herceg feleségét. Bájos, szerethető és gyönyörű, így hamar mindannyiunk kedvencévé vált (úgy, ahogy most Meghan Markle is). Kate Middleton ma ünnepli a 36. születésnapját, ennek apropóján pedig összegyűjtöttünk néhány érdekességet róla.

Kate Middleton
Fotó: Getty Images

Kate „Big Willie”-nek becézi Vilmos herceget. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy eldöntse, vajon a Nagy Ő kifejezésből származik-e a megszólítás.

Az első amerikai elnökhöz, George Washingtonhoz rokoni szálak fűzik.  Mindketten az 1847-ben elhunyt Sir William Gascoigne leszármazottjai.

Kate legendás eljegyzési gyűrűje tulajdonképpen Harryhez tartozott. Édesanyja halála után ő őrizte a gyűrűt.

A hercegné szívesen készít dzsemeket és lekvárokat eperből és szilvából, melyek aztán családtagjainak ajándékoz.

A királynőhöz hasonlóan Kate is imád fotózni. Házassága előtt számos alkalommal készített képeket például a szülei vállalkozásához.

Tanulmányokat folytatott a firenzei British Institute-ban, ahol olaszt és művészettörténetet tanult. Ráadásul önállóan finanszírozta saját tanulmányait.

Meghan Markle berobbanása előtt a 29 éves Kate számított a legidősebb menyasszonynak a brit királyi család történelmében. Meghan most rávert 7 évet a maga 36 évével.

Érettségi után el akarta indítani a saját gyermekruházati vállalkozását.

Kate állítólag simán az asztal alá issza Vilmost. Szívesen megnéznénk egy ilyen görbe estét, ahol vad tequilázásba kezd a hercegi pár.