Új év, új hobbi: 5 óra, amire megéri eljárni 2018-ban

Egy új hobbinak hódolni népszerű újévi fogadalom, de talán olyan, aminek némi haszna is van, mind rövid, mind hosszútávon. Íme, 5 óra, amin megéri részt venni egy harmonikusabb év reményében.

Csoportos órák @ Oxygen Wellness Naphegy

1016 Budapest, Naphegy utca 67.

A város legexkluzívabb fitness termében, az Oxygen Wellnes Naphegyben még az év eleji fogadalmak betartása is sokkal könnyebb. Itt minden adott, hogy teljesítsd vágyaid 2018-ban, ha a célod az izmosodás, fogyás vagy éppen csak formában szeretnéd tartani magad. Az Oxygen Wellness Naphegy csodálatos helyen, a Citadella és a Budavári palota között található. Az Oxygenben közel 70 Technogym erőfejlesztő gépen és Life Fitness kereteken izzaszthatod magad, minden izomcsoportodat megdolgoztatva. Amennyiben nem mozogsz otthonosan a kondi gépek világában, a személyi edzők mindig rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek. Az Oxgen Wellnessben csoportos órákon (például cross trainingen, deepWORK-ön, aqua tréningen és gerincjógán) is részt vehetsz, a fárasztó edzések után pedig az Oxygen wellness részlegében töltődhetsz fel a feszített tükrű medencékben vagy a 14 szauna egyikében.

Nyelvkurzus @ Tudomány Nyelviskola

1023 Budapest, Lajos utca 11-15.

„Tanulj valami újat!” – olvasható minden újévi fogadalomlista élén. Van egyáltalán bármi, ami hasznosabb, mint egy új idegen nyelv elsajátítása? Egy újfajta kifejezési mód segít egy eddig ismeretlen világnézet megismerésében, és persze az önéletrajzodban is remekül mutat. A Tudomány Nyelviskola különböző kurzusokat kínál, más-más szinteken, járhatsz például kezdő francia nyelvtanfolyamra vagy haladó angol órákra is a Lajos utca 11-15. szám alatt. Informálódj ITT.

Jóga @ Élj Harmóniában Jógastúdió

1068 Budapest, Benczúr utca 12. II./1.

Ebben a rohanó világban egyre fontosabb szerepet kap az emberek életében a  harmónia helyreállítása és ehhez kiváló segítséget jelent a jóga, a meditáció és az ájurvéda. Családias hangulatban a város szívében, mégis csendes, nyugodt, igényes helyen, személyre szabott figyelemmel, minőségi oktatással vár az Élj harmóniában Jógastúdió. Különböző csoportos és magán jógaóráik, illetve kiscsoportos tanfolyamaik (jóga, meditáció és életmód) lehetőséget biztosítanak, hogy megismerd a testi-lelki egyensúlyhoz vezető utat. Magánóra keretében lehetőséged van egyéni igényeidhez és szintedhez összeállított foglalkozáson részt venni, ahol az oktató maximális figyelemmel tud veled foglalkozni. A gyakorlatsorokat személyes fejlődésed érdekében, egészségügyi problémákat (sérülés, betegség, rehabilitáció) figyelembe véve állítják össze. A foglalkozások során sor kerül meditációra, légzéstechnikákra, önismeretre, személyiségfejlesztésre, életmódváltásra, táplálkozásra, stresszkezelésre és jógafilozófiára.

blank

Főzőtanfolyam @ Makifood Főzőiskola

1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

Mindig is mondogattad, hogy megtanulsz főzni? A Makifood Főzőiskola kézbe veszi az irányítást, és mielőtt kettőt pislognál, megtanulsz egyszerű, de nagyszerű fogásokat készíteni. Nem hangzik rosszul, ugye? Ha már tisztában vagy az alapokkal, továbbfejlesztheted kulináris tudásodat. Helyi, minőségi hozzávalók és egzotikus alapanyagok felhasználásával isteni ételeket készíthetsz, de persze nem leszel magadra hagyva, szakképzett séfek segítenek utadon. Látogass el egyedül egy főzőtanfolyamra vagy vegyél részt egy csapatépítő főzésen, és sajátítsd el a leghasznosabb tippeket és trükköket!

blank

Pilates @ Monsoon Yoga & Pilates

1026 Budapest, Pasaréti út 49.

A Monsoon Yoga csapatának elsődleges célja, hogy minden vendégük elérje az őszinte önelfogadást, mind a test, mind a lélek viszonylatában. Mindezt egy gyönyörű környezetben tehetik meg, barátságos hangulatban, profi jóga és Pilates edzők segítségével. A Monsoonban azt tartják, hogy a jóga csodálatos érzés, és ezt az üzenetet sikeresen közvetítik is. A vendégek feltöltődhetnek, pihenhetnek és nyugalomra lelhetnek a felgyorsult mindennapokban. A budai oázis 50 különféle órával várja mindazokat, akik egy harmonikus életvitelre vágynak.

blank