Gasztronómiai élmények a Kristinus Borbirtokon

A Borbirtok fine dining étterme, a Kristinus Gasztro Műhely meleg szívvel várja vendégeit. A Műhely nem ismer kompromisszumot az alapanyagok minőségében, a tálalás esztétikájában és a helyi termékek iránti elkötelezettségben.

A vendégek itt nem átlagos menüvel találkoznak, hiszen a menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég a Kristinus Borbirtok Irsaijához, a Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást.

Klaus Deutschmann a konyhafőnök a Gasztro Műhelyben, és ahol ő megjelenik, ott egészen elképesztő, néha kifejezetten formabontó ételekre lehet számítani. Minden fogás önmagában egy vizuális élmény, egy külön sztori. Az osztrák születésű chef egész életét a főzés művészetének szenteli.

Szenvedély, kreativitás fűszerezi a tökéletességig vitt ételalkotásokat.

A Gasztro Műhely konyhafőnöke több helyen bizonyította tudását és szakértelmét a világban: Portugáliában a Vila Joya** és a Gault Millau Étterem szakácsaként dolgozott.

Díjak: A Magyar Konyha Magazin, 2016. és 2017. évi Balaton gasztronómiai útikalauzában is a Balaton legjobb 10 étterme közé választotta a Gasztro Műhelyt: a déli part második legjobb étterme a Magyar Konyha értékelése alapján, valamint a Dining Guide 100 legjobb magyar étterme között is helyet kapott.

blank