Ki mondta, hogy a csirkék nem lehetnek stílusosak?

A téli hidegben úgy tűnik, az állatoknak is kijárnak a meleg kötött ruhák, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha stílusosan felöltözött csirkékbe botlunk.

Az, hogy a kutyákat és a macskákat felöltöztetik a hideg, esős időben, már kicsit sem meglepő, de a „csirkedivaton” azért picit meglepődtünk.

Pedig nincs min meglepődni, a logika és ésszerűség nem ismer határokat (főleg, ha alkohollal fűtjük közben magunkat). Néha pedig arra is rájöhetünk, hogy nem is akkora blődség, mint elsőre gondoltuk. Elég csak arra gondolni, hogy a csirkék civakodás közben gyakran társuk tollát sem kímélik,a csupasz hát pedig nem túl komfortos a baromfik számra. Ezt orvosolja a csirkekabát!

Hogy honnan indult ez a hóbort, nem tudjuk, de az biztos, hogy Nicola Kongdon azért öltözteti fel Angliában kedvenc tyúkjait, hogy biztosan megóvja őket a hidegtől.

Na meg azért kár tagadni, hobbijává vált a nőnek a baromfiruhák kötögetése, amit bátran mondhatunk kreatívnak és egyszerre hasznosnak, pláne, hogy a csirkéi ilyen jópofák lesznek a megkötött csirkepulcsikban.

Nicola 60 csirkét tart, akiknek különös életük van. A nő számára többek hétköznapi baromfiknál a madarai, valóságos barátként kezeli őket, legnagyobb szerencséjére pedig láthatóan a tyúkok is jól érzik magukat a kötött csodákban.

Íme néhány bizonyítékul szolgáló videó a ruhás csirkékről: