Varázsold szebbé állami gondozott gyerekek karácsonyát!

Mire vágyik, aki család nélkül tölti az ünnepeket? A gyerekek megosztják, mit szeretnének a fa alatt találni. Küldj egy pakkot, válts valóra egy álmot! – Ez a Kicsi Pakk felhívása, a Funzine pedig szeretne segíteni, hogy 50 állami gondozott gyermek karácsonyát varázsoljuk szebbé idén.

Hogyan segíthetsz?

Csupán annyi a dolgod, hogy kiválasztod, kinek szeretnél örömet okozni, az ajándékot behozod a Kálvin tér 2. szám alatt található szerkesztőségünkbe (Budapest, 1053 Kálvin tér 2., 34-es kapucsengő, III. em. 4. ajtó) november 15., 9 órától december 11., 18 óráig, mi pedig személyesen visszük el a csomagokat a gyerekeknek karácsony előtt.

A cikk alján tudsz regisztrálni az űrlapon keresztül. 

FELAJÁNLÁSOD AKKOR KERÜL ELFOGADÁSRA, HA ERRŐL E-MAILES VISSZAIGAZOLÁST KÜLDTÜNK!

Az otthonokat is támogathatod

Ezek az állami gondozott kicsik, egészen apró ajándékokat kértek, így, ha bármi egyébbel szeretnéd őket segíteni, az adományod mellé küldj nekik édességet, vagy támogasd a gyermekotthonokat. A Bokréta Lakásotthoni, Gyermekotthoni Központ és Általános Iskola tartós élelmiszereket, míg a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok babaápolási termékeket és pelenkát fogad szívesen.

Kérünk, hogy az ajándékokat szép, karácsonyi díszcsomagolásban hozd, és a csomagra írd rá a kívánságok elején található betű- és számkódot!

Ha esetleg mobilról nem sikerülne rákattintani a kívánságokra, akkor ide kattintva megtalálod ugyanezt az űrlapot.

Nagyon köszönjük, hogy te is segítesz!