3 ok, amiért nem érdemes lemaradnod a FitBalance-ról

Október 7-én ismét megrendezik a FitBalance-ot, a legütősebb mozgásfesztivált, amit csak el tudsz képzelni. Akkor is itt a helyed, hogyha lételemed a mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve vagy, és akkor is, hogyha az előbbi állítások még nem igazak rád, de szeretnéd, hogyha azok lennének. Mutatunk 3 okot, amiért érdemes elmenned az egynapos expóra.

1. Sztáredzők izzasztanak meg

Nemcsak arról van szó, hogy az egész napon keresztül különböző mozgásformákat próbálhatsz ki, kezdve az Iron Boxtól a Zumbáig vagy Core Trainingig, de arról is, hogy a legprofibb hazai edzők mutatják be a gyakorlatokat. Katus Attila, Schober Norbert, Rubint Réka és Béres Alexandra is azon lesz, hogy kitolják a tűrésküszöbödet, és életed legizzasztóbb edzésén vegyél részt.

2. Összemérheted a tudásod másokkal

A FitBalance és a BiotechUSA ezúttal is megrendezi az Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupát, ahol amatőr és újonc versenyzők is próbára tehetik magukat. Több kategóriában is versenyezhetsz, nemek és testsúly szerint kialakított csoportokban. Nevezni október 1-ig tudsz.

3. Minden egy helyen

A Fitbalance-on a mozgás mellett  okosodhatsz is: az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók standjainál nemcsak a tudatos táplálkozás, étrend kiegészítők világát ismerheted meg, hanem szűrővizsgálatokon, állapotfelmérésen is részt vehetsz.

További infókért nézd meg a FitBalance Facebook-oldalát.