Erős lesz a hétvége elektronikuszene-kínálata – összegyűjtöttük a legjobb bulikat

A vasárnapi tűzijátékig nem lesz megállás Budapesten az elektronikus zenei programok tekintében sem. Tucatnyi buliba partizhatunk a vasárnap esti tűzijáték előtt. 

Már adtunk egy teljes programos ajánlót az ünnepi hétvégére – amit itt olvashatsz el – most pedig az elektronikus zenei programokra fókuszálunk, teljes gőzzel, mert van miből csemegézni, péntektől a nagy durrogtatásig, ami a fővárosban ugyebár új helyszínen lesz idén.Vessük is bele magunkat a tucatnyi programok legjobbjaiba!

Péntek

Ezen az augusztus 18-i, napfényben nem szűkölködő napon az A38 Hajó Orrteraszán jön a szokásos, d’n’b-s Friday, a Lärmben a Technodub Seans eseményre gyűlhetünk vak sötétségbe, a Corvinon a Get Exited sorozat technózza le a népet, miközben a Központban Route8 és barátai pakolgatnak hajnalig, a Kopaszi-gáton pedig naplementétől az éjszaka közepéig a Vault eseménysorozat frissíti fel a hangulatunkat.

Szombat

A hétvége kellős közepén akkora választék lesz elektronikus zenéből, hogy felsorolni is nehéz lenne, úgyhogy most csak a legjobbakat írjuk le. Ezek között van az A38, teljes erővel, sőt, tripla erővel, mert szombaton a Sunburst mellett jön az esti Ludmilla vs. Palotai buli és egy új sorozat, a BOSS is útjára indul. Közben a nappali programok között becsúszik egy szirénes CityMatiné is, este pedig nagyon jó választásnak tűnik a Corvin Club 24 órás maratoni bulija, a Track Terrace dupla sztárfellépős I Love Deep születésnapja és a Potoon Duna parti éjszakáját Tensnake fűszerezi meg freeben, például ilyen zenével:

 

Vasárnap

A tűzijáték előtt még mindig akad néhány program, amit érdemes felkeresned.  Például az A38 Orrteraszán a Sunburst ráadás, már hagyomány szerint augusztus 20-án, a 360 Bar egész napos Secret Garden programja – aminek első epizódjáról itt írtunk – és a PsyForms egy goa bulival folytatja a tűzijátékot, ki tudja, meddig. Ilyen finomságokat szívesen hallgatnánk majd bárhol:

Aztán lekapcsolódnak az utcai fények, elkezdjük tekintetünkkel az eget pásztázni, és végignézzük, hogy milyen is lesz az idei, új helyszínes fájörvörksz, magyar módra, Szent István és az államalapítás tiszteletére,de csak akkor, ha lesz még ennyi buli után egyáltalán energiánk hozzá.