A Kálvin térről a fellegek felé – mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit

Alig várjuk, hogy leteljen már a munkaidő, de mielőtt még elhagynánk az irodát a hétvégére, és nagyot csobbannánk a semmittevésbe és partizásba, összegyűjtöttük nektek, hogy mely cikkeinkre voltatok a legkíváncsibbak a héten. Mutatjuk a top 5 olvasnivalótokat.

Ilyen viccesen még sosem mutatták be, hogyan kell viselkedni a repülőn vészhelyzet esetén

Az megvan, amikor felszállás előtt a stewardessek megmutatják, mit kell csinálnod vészhelyzet esetén? A British Airways picit felturbózta az erről szóló oktatóvideóját, és teletömte a kisfilmet olyan sztárokkal, mint Gillian Anderson vagy Gordon Ramsay. Ha te is kíváncsi vagy, mit tanácsol az X-akták ufóvadásza a repülőn utazóknak, nézd meg ebben a cikkünkben.

Íme a LuggAir, Budapest legkirályabb új szolgáltatása

És ha már a repülésnél tartunk, a Luggairről hallottál már? Passzold le a poggyászod az Erzsébet téren, a LuggAir majd elviszi helyetted a reptérre. Itt elolvashatod, hogyan is működik a történet.

Az igazi party délután kezdődik – Szombaton végigjártuk a legjobb délutáni bulikat

A hetünk fénypontja a hétvége, amikor végre nem kell dolgoznunk, és annyit bulizhatunk, amennyit csak bírunk. Előző héten is így történt, mi már szombat délután elkezdtük a partizást. Ide kattintva megtudhatod, merre jártunk.

Különleges party repülőgép szállt fel Budapestről

Ismered a Tommorrowland nevű menő bulikát, amit Belgiumban rendeznek meg éppen ezekben a napokban? Ha nem, érdemes lesz utánanézned, hogy miről is szól a történet és hogy jövőre te is tudd itt csapatni. Megéri, már csak azért is, mert ilyen menő repülővel utazhatsz a buliba.

7 remek hely a Kálvin téren

Mivel a szerkesztőségünk a Kálvin téren van, már úgy ismerjük a környéket, mint  tenyerünket. Így azt is pontosan tudjuk, hol vannak a legjobb kávézók, street food lelőhelyek és éttermek a közelben. Itt is van az ajánlónk.