6 exkluzív kemping, ahol bármikor megszállnánk

A bulis fesztiválozás helyett nyugisabban is tölthetjük a nyarat. Például olyan exkluzív és bámulatos kempingekben, melyekből összegyűjtöttünk nektek hatot. Elég egy pillantást vetned rájuk, egyből megjön a kedved, hogy eltölts itt pár napot. 

Messzi hegyekben, nyugodt tengerparton, a lényeg a tökéletes harmónia a természet és a kialakított luxus környezet között. És persze az, hogy aki részt vesz egy ilyen élménben, alighanem garantáltan elégedetten távoz a kempingekből. Bár sajnos elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, ha ezeken a helyeken szeretnénk tölteni 1-2 éjszakát, azért egy-egy helynek elég elérhetőek az árai.

Patagonia Camp – Santiago, Chile

Chile sűrű erdejében található a Toro tó partján a Patagonia tábor, mely tökéletes  hely, ha el akarsz menekülni a nyüzsgő világ zaja elől. A csodálatos üdülőhely 18 jurtával rendelkezik, melyek fűtöttek, folyóvízzel és wifivel felszereltek, elvégre úgysem bírnánk sokáig internet nélkül, még egy ilyen helyen sem. A kilátás lenyűgöző az óriás ágyakkal felszerelt térből. A jurtákban valósággal úgy érezhetjük magunkat, mintha az érintetlen környezet közepén laknánk.  Mindezt nagyjából 785 dollár/ éjszakáért.

Mashpi Lodge – Pinchincha, Ecuador

A felhők fölé nyúló erdők szívében található modern Mashpi Lodge modern, mégis természetközeli szobákkal vár minket. Itt aludva olyan érzésünk támadhat, mintha egy erdőben hajtottuk volna a fejünket nyugalomra. A Lodge étterme is pazar, az épületben egy bár és egy társalgó biztosítja a további közösségi időtöltés helyszíneit, ultra modern légkondival, zuhanyzóval, mennyezeti ventillátorral, folyóvízzel és minden további meglepetés luxus berendezéssel élhetjük át a luxust és az egzotikus vidék szépségét. Egy éjszaka csupán 1300 dollárba kerül.

Anageda Beach Club – Brit Virgin-szigetek

Aki eddig a borsos kiadások miatt vonakodott volna beleélni magát a luxusba, annak itt egy talán elérhetőbb kategória, mely már 300 dollárért körénk varázsolja a tengerparti élmény maximumát. A szigetcsoport távoli részén található, eldugott beach club hófehér homokos parttal, kristálytiszta vízzel, szabadtéri éttermekkel, bárokkal és persze külön sátrakkal rendelkezik, melyben minden szükséges felszereltség megtalálható a tökéletes kényelem érdekében. Szabadidőnkben kajakozhatunk, szörfözhetünk vagy halászhatunk.

Yuquiyu Farm – Rio Grande, Puerto Rico

Még közelebb kerülhetünk a megvalósításhoz a 150 dollár per éjszakás áron elfoglalható, Puerto Rico esőerdőjében található farmon felállított dzsungel lakosztállyal. A Yuquiyu háromhektáros trópusi paradicsom, ahol édeni állapotok között találhatjuk magunkat. Ha létezik hely, ahol elfelejthetünk az elektromos kütyüjeinkről, akkor ez az! Gyönyörű virágos kertek, és hatalmas, dús lombú fák várnak.

Tava Glamping – Cordillera, Paraguay

Dél-amerikai álom, ami a dzsungel szélén helyezkedik el, mégpedig Paraguay csodás tavainak környezetében. A vadonban található luxusszállások a fás erdő, vagy a tavak felé, vagy pedig a strandok irányába néznek, így kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet, már 120 (!) dollárért éjszakánként. Minden alvó „kabin” teljeskörű és modern berendezéssel van felszerelve, ráadásul minden lakosztálynak külön verandája is van. Mi már indulnánk is!

Homoki Lodge – Csongrád, Magyarország

Ha nem szeretnénk a világ túlsó végére elutazni, akkor az a jó hírünk, hogy itthon is átélhetjük a luxuskempingezés élményét, még pedig a délvidék csodás táján, egy természetvédelmi területen. A mondhatni Európa szívében található gyönyörű menedékhely Magyarország igazi szépségét adja át. Extra modern jurtákban, saját terasszal, hangulatos lakosztályban élvezhetjük az üdülést, ahol a végtelen puszta, a vidéki romantika és a luxus találkozik. Éjszakánként 150 dollárnak megfelelő magyar forintért cserébe.