5 izgalmas hely a csapatépítéshez

A csapatépítés gondolatára nem feltétlenül lesz vidám mindenki, főleg, ha a kollégáid sem állnak túl közel a szívedhez. Sok múlik a csapatfoglalkozás helyszínén is: szerencsére vannak olyanok opciók is, ahonnan egyszerűen nem jöhetsz el csalódottan. Összegyűjtöttünk 5 helyet, ami nemcsak csapatépítés szempontjából remek választás, de akkor is érdemes felkeresned őket, ha a barátaiddal szeretnéd jól érezni magad.

Locked Room

A szabadulós játékok térhódítása corporate körökben is megfigyelhető, ugyanis hamar kiderült, hogy eleinte a szobákból való kijutáshoz, mára inkább a küldetések sikeres teljesítéséhez erős együttműködésre és aktív kommunikációra van szükség a csapatokon belül. A Locked Room Budapest tudatos és átgondolt akadályokat gördít a csapatok elé, ahol szerephez jutnak olyan feladatok melyeket csak együttes erővel lehet legyőzni. A Locked Room az országban egyik legrégebbi szereplőként folyamatosan új kihívásokat biztosít, újabb és újabb pályákat fejleszt hazai és külföldi piacra is. A belváros közepén, a Székely Mihály utcai komplexumban jelenleg 6 pályán játszhatnak a csapatok, így egy időben maximum 36 fős teamek tehetik próbára magukat a 60 perces játékidő alatt.

Mystiqueroom

Ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz, próbáld ki a Mystiqueroom szabadulószobáit! Központban az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén és megoldani a fejtörőket. Nálunk nem csak a feladványok különlegesek, de a játékosokat korhű környezet is várja. 7 pálya közül válogathatsz: az ókori Egyiptomtól, steampunk időutazáson keresztül a virtuális valóságig. A pályák a kisebbek számára is egyedülálló élményt nyújtanak: nincs semmi ijesztő bennük, a garantált izgalmakat az események pergő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. A játékok nemcsak magyarul, de angolul is elérhetőek.

Nightmare in Budapest

A Nightmare in Budapest egy interaktív horror ház, ahol a sötétség lényei a legrosszabb rémálmodba kalauzolnak. A hely célja, hogy egy igazán rémisztő, adrenalindús,  látványos és izgalmas túrában lehessen részed, amely maradandó élményt nyújt minden látogatónak. Egyedileg készített díszletek között, speciális hang- és fényeffektek mellett a minőségi, valósághű kellékek és az életre keltett, „vérszomjas őrült gyilkosok” segítségével élheted át az eddig még soha nem érzett félelmet, 400 nm-en. Garantált, hogy ez az élmény mindenki számára  felejthetetlen lesz.
Készen állsz, hogy végigmenj a félelem és rettegés útvesztőjén?

Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi Kalandparkban mindent érdemes kipróbálnod, pont úgy, ahogy mi is tettük. Az ugrótorony előtt még a legbátrabbaknak is össze kell szedniük a bátorságukat, de amikor leugrasz, semmi mást nem érzel, csak a szédítő sebességet és az adrenalin áramlását a testedben. Ha az utóbbiból és kalandból sosem elég számodra, a  csúszótoronyt is muszáj kipróbálnod, amivel az egész park felett átszáguldhatsz. Több akadály- és pályarendszer közül is válogathatsz, úgyhogy akkor is megtalálod a hozzád illő kalandokat, ha kevésbé vagy merész. Sőt, ha megéheztél sincs gond: a Zamárdi Kalandpark fatüzeléses kemencéjében sült óriási pizzánál nem is kívánhatnánk jobban eső finomságot.

Airsoft-Paintball Játékszervezés

Solymáron, az Airsoft-Paintballnál található az ország legnagyobb CQB pályája, 5 játéktérrel és egy IPSC gyakorlásara is alkalmas pályával. Kisebb és nagyobb csoportokat is tudnak fogadni, ha pedig megéheztél volna a nagy paintballozás közepette, üljétek körbe a tüzet, és süssetek szalonnát. Ha Solymár kiesni az utadból, az Airsoft-Painballnak Kőbányán és Törökbálinton is vannak pályái, melyek hasonló kalandokat rejtenek.