Most akkor lesz vízi csata a Margitszigeten vagy nem?

Hogy milyen lenne egy vízi csata a Margitszigeten? Mondjuk épp a zenélő szökőkútnál? Mondjuk néhány száz emberrel? Valószínűleg nagy energiák szabadulnának fel, mosoly, majd röhögés lenne úrrá a résztvevőkön, valamint az őket csak messziről figyelő tömegen.

Erre talán sor kerülhet a közeljövőben. Vagy mégsem? Néhány hete lettünk először figyelmesek egy ilyen eseményre, ami akkor még egyértelműen a felújított margitszigeti szökőkút és fénykert megünneplését szolgálta volna, de sajnos azóta Horvátország tengerpartjára módosították a helyszínt a szervezők, számunkra ismeretlen és érthetetlen okokból kifolyólag.

Mert nyáron miért is ne lehetne jó buli egy kis vizes locsolgatás, visszatérni a gyerekkorba, vízipisztolyok tüzébe kerülni, vagy épp vízzel töltött lufibombák áldozatává válni?

Mindenesetre a fenti eseményre ezrek igazoltak vissza (amíg látható volt a résztvevők listája), így az is lehet, hogy sokan már csak azért is kimennek és játszanak egy kicsit a vízzel, hogy lehűtsék magukat a nagy hőségben.

Ugyanakkor kering az interneten egy másik esemény híre is, ez július 24-én esedékes, és a július 9-i történéshez is kapcsolódik. Reméljük, ez már összejön, csak egy kis szervezés kérdése az egész.

Közben már javában készülhetünk egy hasonló témájú rendezvényre is, ami legalább tényleg valódinak tűnik! Ez a 7. Buborékfújó nap, ami augusztus 13-án lesz, szintén a Margitszigeten. Erre már több mint 10 ezren visszaigazolták a részvételt. Ha összejön, mi is kimegyünk fotózni és videózni, mert ez biztosan gyönyörű látvány lesz, amit muszáj lesz veletek is megosztanunk!