BL Yachtclub & Apartments – Ahol egész évben élvezheted a Balatont

Szeretnéd, ha a balatoni vakáció többet jelentene a strandolásnál és a lángosozásnál? Még több élményre és izgalomra vágysz a tó partján? A fényűző BL Yachtclub & Apartments egész évben izgalmas és kényeztető programokkal várja vendégeit Balatonlellén, bizonyítva, hogy a Balaton sokkal többet rejt magában annál, mint amit eddig gondoltunk.

Felfrissülést, szórakozást, a Balaton legjavát garantálja a BL Yachtclub & Apartments, ahol a szezon nemcsak a nyári hónapokban, hanem egész évben tart. A strandolni vágyók a gyermek- és fürdőmedencéik mellett a club saját, homokos partját is igénybe vehetik, aminél tökéletesebb helyszínt el sem tudnánk képzelni a napozáshoz. A BL Yachtclub egész évben bérelhető apartmanjai kifogástalan felszereltséggel várják a pihenni vágyókat, akik gasztronómiai vonalon is a maximumra számíthatnak: a hazai és a nemzetközi konyha legfinomabb fogásai kerülnek felszolgálásra.

A lenyűgöző 160 férőhelyes, modern kikötőben hozzáértő és segítőkész személyzet vár minket, ahol hajót is bérelhetünk, hogy a fedélzetről is élvezhessük a páratlan szépségű balatoni naplementét. A clubban télen sem áll le az élet: műjégpályájuk a hideg hónapokban is remek szórakozási lehetőséget nyújt, ráadásul a különleges, felejthetetlen élményt ígérő jégkörhintát is kipróbálhatjuk, de jégkacsát is faraghatunk és vitorlázhatunk is. Hiszen tudjuk: a balatoni vakációzás a BL Yachtclubban egyet jelent az izgalmas, felejthetetlen programokkal!

További infókért keresd fel a BL Yachtclub honlapját vagy Facebook-oldalát.