Warm-up Udvar az Esernyősben

Idén nyáron az óbudai Fő téren lévő Esernyős felújított udvara remek könnyűzenei kezdeményezésnek ad helyet. A különleges hangulatot árasztó, impozáns, megújult térben könnyed kora esti akusztikus sorozat indul a Cseh Tamás Program szakmai támogatásával.

A júliusban hetente, augusztusban hetente kétszer jelentkező sorozat gerincét a Cseh Tamás Program induló előadói támogatásban részesülő vagy részesült fellépői adják, köztük Hangácsi Márton, a Mörk, Apey, Antonia Vai, a Lóci Játszik, a Drastik Putto és mások. Mellettük más előadók is koncerteznek, például a sorozatot nyitó Szabó Benedek, Bérczesi Róbert, a Blahalouisiana vagy a Middlemist Red tagjai, Manoya és sokan mások.

A sorozatban a belvárosi klubokban és a nyári fesztiválokon már befutott fiatal nemzedék lép színpadra, ezúttal akusztikus hangszerelésű koncertekkel. A pénteki és szerdai alkalmak kettős célt valósítanak meg. Egyrészt újabb megmutatkozási lehetőséget biztosítanak a fiatal tehetségeknek, másrészt a belvárosi koncerthelyszínek újabb, elérhető árú alternatíváját kínálják Óbudán mindazoknak, akik könnyed, nyári zenei csemegékre vágynak.

Az egész nyáron át tartó programot Benedetti Péter szervező, valamint Petrovits Ákos, az Esernyős kulturális munkatársa állította össze, és a Cseh Tamás Program szakmai támogatásával zajlik.

A részletes program megtalálható itt.