Házhozszállítás felsőfokon: Innen rendelj, ha farkaséhes vagy

Azt mondják, a nagy kánikulában nem szabad a tűző napon tartózkodni 11 és 3 óra között. Persze, mikor a legéhesebb a munkában megfáradt ember? 11 és 3 között. A lakást sem kellemes főzéssel negyven fokra fűteni délben – sokszor nem marad más opció, mint a házhozszállítás. Íme, a legjobb helyek, amik házhoz is szállítanak.

Pizza Me

A legtöbben már valószínűleg jól ismeritek a Pizza Me pizzaszeleteit, amiknél buliból hazafelé menet kevés jobbat találni a városban. Jó hírünk van: házhoz is szállítanak! Pizzájuk közel sem a legolcsóbb a városban, de ha minőségi alapanyagokra és valódi olasz tésztára vágysz, megéri kipengeti pár ezerrel többet. Van nutellával megkent pizzájuk is, illetve kérheted kedvencedet teljes kiőrlésű tésztából is.

Ízbisztró

Ha egészséges, mégis finom falatokra vágysz elérhető áron, az Ízbisztró számát tárcsázd. Szívügyük a tudatos táplálkozás, így ételeik „Tudatos” és „Éhes” kategóriákba vannak sorolva, valójában azonban az utóbbiak közül választva is biztos lehetsz benne, hogy burgonyát, rizst, mesterséges íz-, vagy adalékanyagot nem találsz ebédedben, hiszen előbbiekkel egyáltalán nem főznek.

Attaboy Streat Food Bistro

Az Attaboy burgerek terén nagyon erős kínálattal csábítgat: Big Cheese Burgerükben például cheddar, mozzarella, ementáli, füstölt edámi, paradicsom, saláta, hagyma és majonéz lapul szezámmagos bucik között. Tízfajta hamburgerük között még a vegán életmódot követők is találnak valamit, a Vegan Life névra keresztelt burgergben teljes kiőrlésű bucik között pácolt – sült tofu, paradicsom, sült kápia paprika és padlizsán, rukkola, illetve romesco szósz ízlelhető. Mindez 1790 forintos egységáron a hülyének is megéri!

Trófea Grill Étterem

A mindenki által jól ismert Trófea Grill természetesen házhoz is szállítja finomságait minden nap reggel 10 és este 11 között. Repertoárjuk hihetetlenül széles, az olasz tésztáktól kezdve a grill ételeken át a szezonális ajánlatokig mindent megtalálni rajta. Ami igazán megnyert minket, az az epres kínálatuk rajta epres túrógombóccal, grillezett csirkemellel mentás eperraguval és burgonyapürével, és füstölt kacsamellel zöldborsos epersalátával.

Theo Papa Konyhája

A házhozszállítás királya kétségkívül Theo Papa a nemrégiben max. 60-70 percre csökkentett kiszállítási idővel. Állandó és szezonális akciókkal, expressz kiszállítással, Theo Blue Card törzsvásárlói kártyával és végtelennek tűnő kínálattal várják a rendeléseket reggel 10 és este 10 között.