7 dal, amire végig fogjuk partizni a nyarat

A nyarat azért szeretjük, mert nyaralunk, süttetjük magunkat és megpróbálunk annyit bulizni, amennyit csak lehet. A zeneipar is jó előre felkészül a nyári szezonra, és már tavasszal előrukkolnak azokkal a slágergyanús szerzeményeikkel, melyek valószínűleg egyetlen buli tracklistájáról sem maradhatnak majd ki. Összegyűjtöttünk néhány számot, melyek szerintünk egész biztosan az egész nyarunkat végig fogják kísérni.

Rita Ora: Your Song

Legutóbb 2015-ben hallhattunk Rita Oráról, akkor a Poison című számmal ért el szép sikereket, most pedig a Your Songot jelentette meg. Nekünk már első hallásra is megtetszett a szám, reméljük, nálunk, a Szigeten is elő fogja adni az énekesnő.

Katy Perry: Bon Appétit

Jó étvággyal fogyasztjuk ezt a számot, amit Katy Perry nem bízott a véletlenre. Ismét régi cimboráját, a slágergyáros Max Martint kérte fel, hogy dobjon össze neki egy ütős számot. És sikerült is, méghozzá hibátlanul.

Kygo feat. Selena Gomez: It Ain’t Me

Kygo neve tavaly alig néhány ember fülében csenghetett ismerősen, mostanra azonban keményen rákapcsolt a fiatal DJ, ugyanis nemcsak Selena Gomezzel, de Ellie Gouldinggal is party-gyanús számot rakott össze. Nekünk az előbbi jobban tetszik, ezért is szerepel a listánkon az It Ain’t Me.

Zedd, Alessia Cara – Stay

Az Oroszországban született, Németországban felnőtt Zedd is sok sztárral együttműködött már, Keshától kezdve Ariana Grandéig szinte mindenkivel. Bár Alessia Cara nem akkora világsztár, mint az előbbi két példánk, ő is tökéletesen elég volt ehhez a fülbemászó zene elkészítéséhez.

DNCE – Kissing Strangers

Joe Jonas bandája jól ért a slágergyártáshoz. A 2015-ös Cake by the Ocean bemutatkozó daluk is elég hosszasan szerepelt a slágerlistákon, és a Kissing Strangers is hozza a bandára jellemző laza hangzásvilágot, amit ezúttal Nicki Minaj fűszerezett meg.

Luis Fonsi ft. Daddy Yankee- Despacito

Általában minden évben találunk egy spanyol nyelvű számot is a nyári slágerlistákon, idén a Despacitot találjuk ebben a pozícióban. A Puerto Rico-i Luis Fonsi száma már januárban megjelent, de kellett hozzá egy fél év, hogy az amerikai Billboard Hot100-as listájának éléig szárnyaljon. Érdekesség, hogy 1996 óta nem szerepelt nem angol nyelvű szám a zenei magazin slágerlistájának első fokán. Aztán jött a Despacito, és megváltoztatott mindent.

Imagine Dragons – Believer

Még egy rockosabb hangzású dal is könnyedén betörhet a bulik világába, főleg, ha az Imagine Dragonsos fiúk gondoskodnak a dallamokról. Bár a banda aligha partiszámnak írta a Believert, egy lightos remixre mi simán végigparitznánk az éjszakát.