A város legkisebb kávézójától a pandákig – ezekre a cikkekre voltatok a legkíváncsiabbak

Szerencsére ismét itt a péntek, a hétvége, a délig alvás és a hajnalig bulizás időszaka. Mielőtt fejest ugranánk a szórakozásba, nézzük meg, mely cikkeinket szerettétek a legjobban a héten.

 

Nyári bakancslista: 30 dolog, amit át kell élned idén nyáron (is)

Mindannyian nagyon vártuk már, hogy megérkezzen a nyár, és végre írhassunk arról, hogy mit is érdemes csinálni tikkasztóan meleg napokon a városban és a városon túl. Íme 30 dolog, ami a mi bakancslistánkon rajta van. A tiéden mik szerepelnek?

Máris kivonták a forgalomból az összes felújított M3-as metrókocsit

Ne aggódj, nem kell örökre felbúcsúznunk a „pandáktól”, de igaz, ami igaz: pár napig biztosan nem utazhatsz a felújított metrószerelvényeken. Hogy miért? Megírtuk.

Ismerd meg Budapest legkisebb és legmenőbb kávézóját

Rengeteg kávézó van a városban: régiek és újak, klasszikusok és formabontóak. Na de hogy hol van a legkisebb kávézó a városban? Óbudán! Olvasd el a cikkünket, hogy mindent megtudj róla.

Eláruljuk, melyik országba akar utazni a magyarok többsége

Te hol nyaralsz idén? Vajon ott, ahova a legtöbb magyar megy? Kiderítettük, mely ország érdekli legjobb a hazaiakat. A cikkünkből kiderül, melyik helyről is van konkrétan szó, de annyit elárulunk, hogy nem kell messzire menni.

Mutatjuk, hol eheted a város legfinomabb gyrosait!

A gyrosban az a jó, hogy télen is, nyáron is, esőben és forróságban is jól esik. Mivel rengeteg gyrosos van a városban, segítettünk, és összegyűjtöttünk néhány helyet, ahova érdemes betérned, ha igazán finom gyrost akarsz enni.