Nem fogod elhinni, ki fog a Mátrix remake-jében szerepelni

Figyelem, húsvéti sonkát és főtt tojást eldobni, semmittevést befejezni, megdöbbentő hírünk van. Nem az, hogy a Mátrixot újra el akarják készíteni (hiszen erről már korábban beszámoltunk), hanem az, hogy a remake-ben egy barbadosi szépségre (aki eredetileg „énekesnőként” funkcionálna) is fontos szerepet osztanának. Igen, Rihannáról van szó. Lehet, hogy az igazság Ririnél van?

Idén 18 éve, hogy bemutatták az első Mátrix-filmet. Azóta számtalan pletyka látott napvilágot a trilógia feldolgozásáról, folytatásáról, idén márciustól azonban már jobban körvonalazódni látszik a kultfilm sorsa. Egy interjúban Keanu Reeves már kifejtette, hogy szívesen részt vállalna a folytatásban, most pedig Rihannáról lebbentek meg hasonló információk az interneten.

A film forgatókönyvírója, Zak Penn (A bosszúllók) elárulta, hogyha az új Mátrix elkészül, nem az eddigi három rész folytatása kell számítanunk. A trilógia eddigi részeihez csupán annyi köze lesz, hogy a „Mátrix-világban” fog játszódni a történet.

Az még tudható róla, hogy Keanu Reeves is szívesen magára öltené Neo karakterét még egyszer, ám a stáb inkább Michael B. Jordant látná a férfi főszerepben. Arról pedig, hogy a női vezető szerepben kit látnának, csak most kezdtek el sutyorogni az interneten. Nem egy Oscar-díjas, világhíres, sokat tapasztalt és tehetséges színésznőről van szó, hanem a 2017-es Grammyn laposüvegből iszogató Rihannáról.

„Rihanna csapata nagyon lelkes, és nyitottak minden tárgyalásra a Mátrix készítőivel, akár még főszerepben is szívesen látnák az énekesnőt a filmben. Mindenki számára nyereséges lenne a felállás”

– mondta egy névtelen forrás az angol The Sun bulvárlapnak.

Nem ez lenne Riri első filmes szereplése, ugyanis nemrég Hitchcock Psyché című filmjét feldolgozó Bates motelben játszotta el a híres zuhanyzós-sikítozós jelenetet, a Csatahajóban is feltűnt még 2012-ben, jövőre pedig az Ocean’s 8-ben fog szerepelni Sandra Bullock és Anne Hathaway oldalán.