Szabadítsd ki Puskás Petit!

Közeledik minden idők legelső szabadulószoba VB-je: Amerikától Ázsiáig a Red Bull Mind Gamers döntőre készülnek a földkerekség legjobbjai, és velük együtt Puskás Peti is. A The Biebers frontemberét február 27-én egyedül bezárják egy szabadulószobába, ahonnan csakis a Te segítségeddel fog tudni kijutni. 

Hétfőn 19 órakor egy bunker ejti foglyul Puskás Petit, ahol 30 perc alatt kell hatástalanítania egy bombát. Számos logikai feladat vár rá – ám ezeket egyedül nem fogja tudni megoldani, így online mellé szegődő csapattársaira támaszkodik majd. Ha letelt a fél óra, a bomba felrobban, a kérdés, hogy Petivel, vagy nélküle… Kapcsolódj be online, bízd magad logikai, vizuális és stratégiaalkotó képességeidre és segíts Petinek a Facebook oldalán keresztül az élő közvetítés alatt 2017. február 27-én 19:00-tól 19:30-ig!

 “Már kissrácként is imádtam a kalandjátékokat, és számítógépen is sok ilyet játszottam. Rejtvény, kijutás, logikai feladatok, mindenféle jöhet! És még jobb, ha ezeket nem csak a képernyőn, de élőben is kipróbálhatom, így nagyon örültem, amikor elkezdhettem végre igazi, 3D szobákban gyakorolni. Most egy kicsit izgulok persze, hogyan fogok kijutni a bunkerből, mi van, ha nem jövök rá valamilyen megoldásra… Bízom a leendő segítőtársaimban, és abban, hogy együtt minden kihívásra megtaláljuk a választ és 30 percen belül teljesítjük az összes feladatot”

mondta Puskás Peti a hétfői játékra készülve.

Peti számára egy mobil szabadulószobát állít fel a Fox in a Box szabaduló szobákat tervező és üzemeltető csapat a Red Bull Mind Gamers VB helyszínén. Egy hónappal később a speciálisan a világbajnokságra kialakított szobákat a földkerekség 88 legjobbja fogja birtokba venni; a világbajnokságon 2017. március 25-én 22 ország győztes csapatai mérik össze tudásukat. A kihívást a világhírű amerikai műszaki egyetem, a MIT, valamint a Syracuse Egyetem informatika professzora és a Because Play Matters játéklabor igazgatója, Scott Nicholson, illetve Dr. Konstantin Mitgutsch, az MIT Game Lab kutatója, a játék koncepciójának megalkotója garantálja. Hazánk csapatának, az RRR-nek az élő közvetítésen keresztül drukkolhatunk a Red Bull TV exkluzív adásának köszönhetően